Ένας expert σου εξηγεί πώς θα φτάσεις την αυτοϊκανοποίηση σε άλλο level!

LIKE US ON FACEBOOK

Αυτοϊκανοποίηση: Κάτι που εξακολουθεί να είναι ένα θέμα ταμπού για πολλές γυναίκες, αλλά οι περισσότερες το κάνουν κι ας μην το παραδέχονται. Ένας expert μας εξηγεί πώς μπορείς να αυτοϊκανοποιηθείς καλύτερα και να το ευχαριστηθείς.

Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για την αυτοϊκανοποίηση, απλώς υπάρχουν μερικοί τρόποι που βοηθούν και ένας expert εξηγεί πώς μπορείς να αυτοϊκανοποιηθείς καλύτερα. Συγκεκριμένα, η Leah Millheiser ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει τίποτα κακό στην αυτοϊκανοποίηση, με όποιον τρόπο κι αν το κάνεις, όσο συχνά κι αν το κάνεις. Η αυτοϊκανοποίηση σε ανακουφίζει από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας, σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με το σώμα σου, να το ανακαλύπτεις και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να είναι ένα θέμα ταμπού.

Πώς μπορείς να αυτοϊκανοποιηθείς καλύτερα;

Καθρέπτη, καθρεπτάκι μου

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις το σώμα σου. Να το ανακαλύψεις και γι΄αυτό θα σου φανεί χρήσιμος ένας καθρέπτης και να εξοικειωθείς με την ανατομία σου.

Και το πιο σημαντικό που πρέπει να γνωρίσεις είναι η κλειτορίδα σου. Για τις περισσότερες γυναίκες είναι ένα σημαντικό σημείο για τον οργασμό. Αλλά οι ερωτογενείς ζώνες σου δεν σταματούν εκεί, άφησε τα χέρια σου να  ανακαλύψουν όλες τις ζώνες.

Φτιάξε ατμόσφαιρα

πώς μπορείς να αυτοϊκανοποιηθείς καλύτερα

Photo: Twenty20/@moanabae

Μπες στο mood. Άναψε μερικά κεράκια, κάνε ένα ζεστό ντους. Νιώσε sexy, χαλάρωσε και τότε μόνο θα μπορείς και να το απολαύσεις. Η προετοιμασία είναι εξίσου σημαντική με την πράξη.

Δεν είναι ώρα για multitasking

Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να το ευχαριστηθούν στο 100% αφού έχουν το νου της στη δουλειά, στα παιδιά, στο σύντροφο. Συγκεντρώσου, κάνε focus και ηρέμησε. Μπορείς να ασχοληθείς αργότερα με όλα τα υπόλοιπα.

Βάλε φαντασία

πώς μπορείς να αυτοϊκανοποιηθείς καλύτερα

Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Απ’ το να δεις μια ταινία ερωτικού περιεχομένου ή να διαβάσεις ένα σχετικό βιβλίο και να γίνεις η πρωταγωνίστρια.  Είναι φυσιολογικό και επιβάλλεται να έχεις όποιες φαντασιώσεις θέλεις. Και μην μπερδεύεις τις φαντασιώσεις σου με τον ερωτικό σου προσανατολισμό.

Λιπαντικό

Ποιος είπε ότι μπορείς να χρησιμοποιείς το λιπαντικό μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ; Αν έχεις θέμα με την ξηρότητα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λιπαντικό και αυτό θα φτάσει την αυτοϊκανοποίηση σε άλλο level. Παράλληλα, μπορείς να βάλεις και μερικά sex toys στο παιχνίδι χωρίς καμία ενοχή ή ντροπή.

Άλλαξε τεχνική

πώς μπορείς να αυτοϊκανοποιηθείς καλύτερα

Photo: Getty

Δεν υπάρχουν μόνο τα χέρια..Δοκίμασε ένα μαξιλάρι, άλλαξε στάση.  Υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορείς να δοκιμάσεις και να μη μένεις συνέχεια στα ίδια και τα ίδια. Βάλε ποικιλία και θα δεις τη διαφορά, όπως εξηγεί και η Leah Millheiser.

Διαβάστε επίσης:

Όλα είναι ένα ψέμα! Τελικά πόσο σεξ θέλουν οι γυναίκες;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved