Έχεις άγχος; Αυτές είναι οι στάσεις του σεξ που θα σε ανακουφίσουν!

LIKE US ON FACEBOOK

Αγχώνεσαι καθημερινά για τη δουλειά, τα οικονομικά σου κι ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις. Ε, βρήκαμε τον πιο υπέροχο τρόπο για ν’ ανακουφιστείς! Όχι δεν θα πιεις το χαμομηλάκι σου, ούτε θα κάνεις διαλογισμό. Θα κάνεις σεξ! Κι αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις του σεξ που θα σε ξεαγχώσουν.

Είναι γνωστό πως το σεξ μπορεί να σε ανακουφίσει απ’ το άγχος με τον καλύτερο τρόπο! Δεδομένου ΠΑΝΤΑ ότι θα έρθεις σε οργασμό, το σεξ έχει εκείνο τον μαγικό τρόπο να διώξει το μαύρο συννεφάκι που έχει κατσικωθεί από πάνω σου, να φύγει το άγχος όλης της εβδομάδας και να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Και βρήκαμε τις κατάλληλες στάσεις του σεξ γι’ αυτό!

Ναι , υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς απ’ το άγχος κι αυτό το βάρος που νιώθεις στην καρδιά σου.

Είναι γνωστό πως ο οργασμός παράγει ορμόνες στο σώμα μας όπως οι ενδορφίνες, η ντοπαμίνη και η οξυτοκίνη. Κι αυτές οι ορμόνες μας οδηγούν στον…έβδομο ουρανό! Υπάρχουν φυσικά οι καλύτερες στάσεις που μεγιστοποιούν την ευχαρίστησή σου και σου επιτρέπουν να έχεις περισσότερους οργασμούς.

Ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις του σεξ;

Σκύψε πάνω απ’ τα έπιπλα

Τόσα έπιπλα έχεις στο σπίτι, ήρθε η ώρα να σου φανούν ακόμα πιο χρήσιμα! Καναπές και τοίχος θα πρωταγωνιστήσουν. Αν σκύψεις πάνω από τον καναπέ ή μπροστά από έναν τοίχο τότε θα έρθεις πιο εύκολα σε οργασμό και όχι το άγχος θα εξαφανιστεί αλλά θα τα ξεχάσεις όλα. Και δεν το λέμε εμείς, το λέει η Antonia Hall, ψυχολόγος και ειδική στις σχέσεις!

Τα πόδια ψηλά

Αυτή η στάση είναι γνωστή και βολική. Είναι η ιεραποστολική στάση όπου η γυναίκα είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι αλλά έχει τα πόδια της ψηλά. Όσο πιο ψηλά μπορεί! Αυτή η στάση υπόσχεται πολλαπλούς οργασμούς, καθώς ο άνδρας βρίσκει και το G-spot και το A-spot.

Doggy style

Αν η γυναίκα είναι αυτή που έχει όλο το άγχος να παίρνει αποφάσεις, να δουλεύει και να σκέφτεται ένα σωρό πράγματα κάθε μέρα, τότε μπορεί να ανακουφιστεί απ’ αυτήν την στάση, σύμφωνα με τον ειδήμων Kryss Shane. Επιπλέον, μπορεί να είναι ικανή να διεγείρεται τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά ταυτόχρονα κι επομένως να έρθει πιο γρήγορα σε οργασμό.

Παιχνίδι ρόλων

Το παιχνίδι ρόλων ή αλλιώς role playing θα σε ανακουφίσει αποτελεσματικά απ’ το άγχος καθώς μπορείς να επιλέξεις όποιον ρόλο θέλεις και να βγεις λίγο απ’ την κανονική σου ζωή.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved