Έχεις χημεία με τον άλλον; 4 σημάδια που το μαρτυρούν!

LIKE US ON FACEBOOK

Όταν έχεις χημεία με τον άλλον είναι απλά ένα τέλειο συναίσθημα. Δεν το βρίσκεις καθημερινά, αλλά όταν το βρεις δεν πρέπει να το αφήσεις. Αλλά πώς μπορείς να καταλάβεις ότι έχεις χημεία με τον άλλον; Τα 4 σημάδια που το μαρτυρούν.

Είσαι στην αρχή μιας σχέσης και δεν είσαι ακόμη σίγουρη ότι έχεις χημεία με τον άλλον. Συνήθως, λένε το καταλαβαίνεις από την αρχή αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Στην αρχή είσαι πάντα πιο «μαγκωμένος» και εσύ και ο άλλος.

Η χημεία με τον άλλον είναι να σε ελκύει σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Αυτό είναι ένα θετικό σημάδι. Δεν μπορείς να το περιγράψεις, γιατί είναι κάτι που νιώθεις και δεν χωρά σε λέξεις.

Το να έχεις χημεία με τον άλλον μπορεί να πάει τη σχέση σε άλλον επίπεδο. Πώς, όμως, θα το καταλάβεις;

4 σημάδια ότι έχεις χημεία με τον άλλον

Το πώς συναντηθήκατε έχει σημασία

Η χημεία έχει να κάνει με το πώς συμπεριφερθήκατε όταν είδατε ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά. Είτε αυτή η συνάντηση ήταν σε ένα πάρτι, είτε σε ένα dating app, είτε σε ένα μπαρ.

Όταν συναντάς κάποιον για πρώτη φορά και έχεις χημεία μαζί του, το νιώθεις στην καρδιά σου που χτυπά περίεργα για κάποιον λόγο που στην αρχή δεν μπορείς να καταλάβεις και να εξηγήσεις και νιώθεις λίγο τα πόδια σου να τρέμουν.

Για σκέψου ένιωσες εκείνες τις πεταλούδες στο στομάχι όταν τον είδες για πρώτη φορά;

Το σεξ είναι τέλειο

Αυτό είναι λίγο προφανές, αλλά αξίζει να το αναφέρουμε. Όταν έχεις χημεία με τον άλλον σημαίνει ότι έχεις μια σύνδεση περίεργη, δεν σε ελκύει απλώς…

Μπορείς να το καταλάβεις από την αγκαλιά που θα τον κάνεις ή το φιλί που θα δώσετε. Και φυσικά το σεξ θα είναι τέλειο απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή. Και κακά τα ψέματα, το σεξ είναι σημαντικό σε μια σχέση.

Δεν μπορείς να πάρεις τα χέρια σου από πάνω του

Σε ελκύει πολύ, τόσο πολύ που θέλεις συνέχεια να τον πειράζεις και να σε πειράζει. Χωρίς να είναι κάτι απαραίτητα… πονηρό, θέλεις να τον χαϊδεύεις, να του πιάνεις το χέρι, τον λαιμό.

Γνωρίζεις αυτό το συναίσθημα και δεν το βιώνεις με όλους.

Αλλά η χημεία δεν είναι το παν

Δυστυχώς, το να έχεις χημεία με τον άλλον δεν είναι το παν. Η χημεία είναι η αρχή αλλά δεν μετατρέπεται πάντα σε αγάπη που είναι η πιο σημαντική για να είσαι μαζί με τον άλλον.

Μερικές φορές, μπορεί να έχεις χημεία με τον άλλον, αλλά εκτός κρεβατοκάμαρας να μην έχετε τίποτα κοινό, να βαριέστε ο ένας την παρέα του άλλου.

Αν βρεις την χημεία με τον άλλον αξίζει σίγουρα να το προσπαθήσεις, αλλά να θυμάσαι πως υπάρχουν και άλλα πράγματα που έχουν σημασία.

Διαβάστε επίσης:

Οι ερωτογενείς ζώνες που πρέπει να σταματήσεις ν’ αγνοείς

Photo:  Getty Images/ istockphoto
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved