Πόσες φορές έχεις ακούσει μια γυναίκα να λέει “όλοι οι καλοί άνδρες είναι πιασμένοι”; Μπορεί να είσαι εσύ αυτή η γυναίκα που το λέει. Αλλά έχεις σκεφτεί πως το λάθος μπορεί να το κάνεις εσύ; Πώς να προσελκύσεις τον άνδρα που θες; Και γιατί σαμποτάρεις κάθε πιθανότητα;

Η κάθε γυναίκα θεωρεί πως κάνει συνέχεια λάθος επιλογές αλλά ότι δεν ευθύνεται εκείνη. Ευθύνεται ο άνδρας και η τύχη της… μάλλον. Λοιπόν, είναι κάτι παραπάνω από αυτό.

Πρέπει να ρίξεις μια προσεκτική ματιά σε σένα και μήπως εσύ στέκεσαι εμπόδιο στην πιθανότητα να βρεις τον άνδρα τον “σωστό”. Γιατί δεν μπορείς να βρεις ή να κρατήσεις τον “καλό” άνδρα; Πώς να προσελκύσεις τον άνδρα που θες και τι λάθη κάνεις;

Παίρνεις αυτό που περιμένεις

Συμπλήρωσε την πρόταση: “Οι άνδρες είναι…”. Γράψε ή πες ό,τι σου έρχεται στο μυαλό.

Αν λες “οι άνδρες είναι τεμπέληδες και εγωιστές” ή “οι άνδρες δεν είναι έμπιστοι” ή “οι άνδρες θέλουν μόνο νεότερες γυναίκες, μοντέλα”, αν σκέφτεσαι αυτές τις φράσεις τότε οι πιθανότητες είναι πως αυτούς τους άνδρες θα προσελκύσεις.

Τα καλά νέα; Ξέρεις πώς να αλλάξεις αυτό που περιμένεις. Και μόλις αλλάξεις αυτό που περιμένεις, θα πάρεις αυτό που θέλεις.

Πώς να προσελκύσεις τον άνδρα που θες

Pexels

Επικεντρώνεσαι στα λάθος πράγματα

Μήπως εσύ και οι φίλοι σου παραπονιέστε για τους άνδρες που γνωρίζετε, είτε βγαίνετε ραντεβού είτε τους γνωρίζετε με άλλους τρόπους; Μήπως εσύ και οι φίλοι, οι συνάδελφοι κάνετε άσχημα αστεία και σχόλια για τους άνδρες;

Επικεντρώνεσαι σε λάθος πράγματα και  όχι σε αυτά που θέλεις από τον ιδανικό σύντροφο. Μην ξεχνάς: σε ό,τι επικεντρωθείς αυτό, θα πάρεις.

Αν δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε δεν είναι ο έρωτας της ζωής σου

Δεν είσαι ξεκάθαρη για αυτό που θέλεις

Δεν είσαι ξεκάθαρη για τις αξίες σου, τις αρχές, το πώς βλέπεις τη ζωή σου και τι θέλεις από τον σύντροφό σου.

Κι αν δεν είσαι εσύ ξεκάθαρη, μην περιμένεις από τον άλλον να το μαντέψει ή να μπει στη διαδικασία να το σκεφτείς και να κάνει υποθέσεις. Πολύ περισσότερο, αν δεν έχεις πάρει τον χρόνο σου να δουλέψεις με το εσωτερικό σου και να δεις τι πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι, τότε κανείς δεν θα είναι κατάλληλος για σένα και ποτέ δεν θα βρεις τον “κατάλληλο”.

Πώς να προσελκύσεις τον άνδρα που θες

Photo: Unsplash/ Cristian Newman

Προσπαθείς να γεμίσεις το κενό

Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να σε “ολοκληρώσει” ή να γεμίσει τα κενά σου. Αν δεν νιώθεις ολόκληρος, δεν θα προσελκύσεις έναν άνθρωπο “ολοκληρωμένο”.

Μην ξεχνάς πως προσελκύουμε αυτό που είμαστε και όχι αυτό που θέλουμε! Αν θέλεις να δεις πού βρίσκεσαι στη ζωή σου, ρίξε μια ματιά στον ποιον προσελκύεις.

Και να γνωρίζεις πως δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι, αν δεν το συνειδητοποιήσεις. Και η συνειδητοποίηση, η αλήθεια στον εαυτό σου είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για να κάνεις όλες τις αλλαγές που θέλεις και να προσελκύεις αυτό που θέλεις.

Διαβάστε επίσης:

Τρία λάθη που όλες κάνουμε υποσυνείδητα και διώχνουμε τον έρωτα της ζωή μας!

Photo: Unsplash/ Makenna Entrikin