Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν περισσότερο σεξ σύμφωνα με τους επιστήμονες

LIKE US ON FACEBOOK

Αναρωτιέσαι τι κάνουν (καλά) αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή και τι μπορείς να κάνεις για να τους μοιάσεις…Λοιπόν, οι επιστήμονες αποκαλύπτουν ποιοι άνθρωποι κάνουν περισσότερο σεξ και δεν σου περνά από το μυαλό.

Ποιοι άνθρωποι κάνουν περισσότερο σεξ; Αυτοί που τρώνε ψάρια! Γνωρίζεις ήδη πως τα ψάρια είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών, βιταμίνης D και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Και όλα αυτά κάνουν καλό στην καρδιά. Αλλά επίσης, όποιος τρώει ψάρι έχει καλύτερη σεξουαλική ζωή, σύμφωνα με νέα μελέτη από το Harvard.

Στη μελέτη συμμετείχαν 501 ζευγάρια που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί και καταγράφηκαν οι διατροφικές τους συνήθειες και πόσα θαλασσινά έτρωγαν καθημερινά. Στα ίδια ζευγάρια σημειώθηκε και το πόσο συχνά έκαναν σεξ, ενώ οι ερευνητές τα παρακολουθούσαν για ένα χρόνο ή μέχρι να μείνει έγκυος η γυναίκα.

Ανακάλυψαν, λοιπόν, πως το 92% των ζευγαριών που έτρωγαν ψάρια και οστρακοειδή περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα έκαναν περισσότερο σεξ και οι γυναίκες έμειναν έγκυες πιο γρήγορα. Άνδρες και γυναίκες με την υψηλότερη πρόσληψη θαλασσινών -περισσότερες από 8 μερίδες μηνιαίως- είχαν επίσης 22% περισσότερη όρεξη για σεξ.

Μήπως το ψάρι ήταν αυτό που τους έκανε να έχουν ανεβασμένη λίμπιντο;

Οι συντάκτες της έρευνας δεν απαντούν με βεβαιότητα. Σίγουρα έχεις ακούσει ότι τα οστρακοειδή και στα στρείδια ενισχύουν τη λίμπιντο λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ψευδάργυρο αλλά επειδή οι ερευνητές σε αυτή την μελέτη δεν μέτρησαν τον ψευδάργυρο δεν μπορούν να εντοπίσουν αυτή τη σύνδεση, όπως εξηγεί ο συγγραφέας της μελέτης Audrey Gaskins.

Είναι επίσης πολύ πιθανό, όπως αναφέρει ο ερευνητές, τα ζευγάρια που γευματίζουν μαζί να περνούν και περισσότερο χρόνο μαζί κι επομένως να κάνουν περισσότερο σεξ.

Πώς σε βοηθά το ψάρι να μείνεις έγκυος;

Όσον αφορά το γεγονός ότι το ψάρι σε βοηθά να μείνεις έγκυος, όπως εξηγεί ο Gaskins, τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που περιέχουν μπορεί να βελτιώσουν την ποιότητα του σπέρματος και να αυξήσουν την πιθανότητα ωορρηξίας και τα επίπεδα προγεστερόνης (μια ορμόνη που εμπλέκεται στην εγκυμοσύνη).

Πάντως εσύ είτε θέλεις να κάνεις παιδί είτε όχι, το να κάνεις περισσότερο σεξ είναι θετικό. Όχι μόνο σε βοηθά να είσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου, αλλά κάνει καλό και για την υγεία σου, την καρδιά σου αλλά σε απαλλάσσει και από το άγχος.

Μήπως να φας ψαράκι σήμερα το βράδυ;

Διαβάστε επίσης:

Το βότανο που θα απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωή!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved