Το σεξ στο πρώτο ραντεβού αποτελεί από κάθε άποψη αντικείμενο για συζήτηση. Είναι το καινούργιο που σε ενθουσιάζει αλλά και συνάμα σε αγχώνει.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να θυμάσαι για το σεξ στο πρώτο ραντεβού για να μην την πατήσεις αργότερα. Το σεξ στο πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι απρόβλεπτο.

Είσαι με ένα νέο πρόσωπο, το οποίο τώρα ανακαλύπτεις, ανακαλύπτεις το σώμα σου και αποκτάς αυτήν την οικειότητα. Ή προσπαθείς να τη βρεις. Κι αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό, μπορεί να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη, να σε ξεσηκώσει και να σου εξάψει την περιέργεια.

Απ΄την άλλη, μπορεί να είναι αποτυχία. Μπορεί η συζήτηση μεταξύ σας να σου έχει εξάψει την περιέργεια αλλά τελικά το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που περίμενες. Ανακαλύπτει και ο άλλος το σώμα σου και μπορεί ακόμη να μην έχει βρει τα δικά σου κουμπιά. Μπορεί να σας αρέσουν διαφορετικά πράγματα, μπορεί να μην υπάρχει καθόλου η χημεία.

σεξ στο πρώτο ραντεβού

Pexels

Και μετά από αυτό… τι;

Μετά το σεξ στο πρώτο ραντεβού τι ακολουθεί; Μπορεί να είναι σεξ που έγινε μια φορά και τέλος, μπορεί να γίνει ξανά και ξανά, μπορεί να εξελιχθεί σε μια όμορφη σχέση.

Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις πιο σενάριο θα επικρατήσει είναι να επικοινωνήσεις τα δικά σου θέλω με την πάροδο του χρόνου. Δεν υπάρχουν κανόνες και standards και κανείς από τους δύο δεν μπορεί να εγγυηθεί για την εξέλιξή του.

Το σεξ στο πρώτο ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί σε μια όμορφη σχέση καθώς δίνει μια αίσθηση για το πόσο εσύ και ο σύντοφός σου ταιριάζετε τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι.

Για πολλούς ανθρώπους μπορεί να συνδέεται με συναισθήματα. Οι γυναίκες απελευθερώνουν οξυτοκίνη και αυτό τις κάνει να δένονται πιο εύκολα. Οι άνδρες απελευθερώνουν τεστοστερόνη και είναι οι κυνηγοί.

σεξ στο πρώτο ραντεβού

Μην ξεχάσεις να προστατέψεις τον εαυτό σου

Και το πιο σημαντικό! Όσο προστατεύεις την καρδιά σου, φρόντισε να προστατέψεις και την υγεία σου.

Είναι σημαντικό να προστατέψεις τον εαυτό σου και σε καμία περίπτωση να μην παραλείψεις την προφύλαξη. Χωρίς προφύλαξη, απλά δεν προχωράς στο επόμενο βήμα!

Εκτός απ’ το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης υπάρχουν πολλά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και θέλεις να μείνεις μακριά από αυτά. Αφού έχεις πάρει όλα τα μέτρα, μπορείς να προχωρήσεις!

Διαβάστε επίσης:

Τι να του πεις όταν δεν υπάρχει χημεία στο πρώτο ραντεβού

Photo: unsplash/MR WONG