Αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις στο κρεβάτι με τον σύντροφό σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Ψάχνεις διαρκώς τρόπους και να “ξυπνήσεις” τον έρωτα με τον σύντροφό σου, άλλες φορές να κάνεις τα πράγματα λίγο πιο kinky. Πώς θα το πετύχεις αυτό;

Ωραίο και το Netflix αλλά αυτό που μπορείς να δεις με τον σύντροφό σου είναι πορνό! Πορνό με τον σύντροφό μου; Ναι, πολλοί το έχουν δοκιμάσει και θεωρούν πως έχει περισσότερα καλά να προσφέρει παρά… άβολα.

Γιατί να δω πορνό με τον σύντροφό μου… μπορεί να αναρωτιέσαι. Κι, όμως, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το κάνεις και μόλις τους συνειδητοποιήσεις ίσως, λέμε ΙΣΩΣ, το ζητήσεις κι από μόνος σου.

Γιατί να δω πορνό με τον σύντροφό μου;

Θα σας φέρει πιο κοντά

Εντάξει, αν ο σύντροφός σου είναι γένος αρσενικού τότε το έχει ξανακάνει πολλές φορές. Κι εσύ ίσως το έχεις κάνει, ίσως όχι τόσο συχνά όσο ο καλός σου. Οι άνθρωποι, όμως, το κρύβουν, δεν μιλούν για αυτό, ντρέπονται.

Όταν, λοιπόν, θα έχεις μοιραστεί αυτήν την εμπειρία με τον σύντροφό σου, θα το έχετε ζήσει μαζί, δεν θα έχετε τίποτα να κρύψετε ο ένας απ’ τον άλλον. Η σχέση σας θα είναι ανοιχτή και ειλικρινής.

πορνό με τον σύντροφό

Σε διεγείρει

Το να βλέπεις πορνό με τον σύντροφό σου σίγουρα διεγείρει τον εγκέφαλό σου, όπως μια τρομακτική ταινία! Μοιράζεστε αυτή τη διέγερση και σίγουρα οδηγεί σε μοναδική εμπειρία.

Και ίσως τελικά να σου αρέσει που βλέπεις τον σύντροφό σου κάτι άλλο να τον εξιτάρει κι ας μην είσαι εσύ αυτός!

Νέες ιδέες για το δικό σας το κρεβάτι

Μπορεί να εμπνευστείτε και να κάνετε ορισμένα πράγματα που είδατε! Νέα στάση, νέα παιχνίδια, νέα δράση. Σίγουρα θα είναι αστείο και δεν ξέρεις ποτέ πού μπορεί να σας οδηγήσει.

Μπορεί να δείτε πράγματα και να τα προσαρμόσετε στα δικά σας γούστα, πράγματα που τόσο καιρό δεν σας είχαν περάσει απ’ το μυαλό.

Μπορεί να σου αρέσουν πράγματα που ποτέ δεν είχες φανταστεί

πορνό με τον σύντροφό

Credits: Shutterstock

Μπορεί να δοκιμάσεις πράγματα που να θεωρούσες πως δεν είναι για σένα… αλλά τελικά ήταν και με το παραπάνω! Γιατί άλλωστε πώς μπορείς να απορρίψεις κάτι αν δεν το δοκιμάσεις ο ίδιος;

Και θα μου πεις πώς θα ζητήσεις απ’ τον σύντροφό σου να δείτε με τέτοια ταινία; Μπορείς απλά να ξεκινήσεις τη συζήτηση ρωτώντας τον όταν βλέπει, τι είδος του αρέσει περισσότερο κι αν θέλει να βάλετε μια να δείτε μαζί.

Λιγάκι δύσκολο να στο αρνηθεί!

Διαβάστε επίσης:

5 αμήχανα πράγματα που συμβαίνουν σε όλους κατά τη διάρκεια του σεξ!

Photo: ZSV3207GETTY IMAGES
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved