Αυτό που όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν ξεχνούν να κάνουν σε καθημερινή βάση!

LIKE US ON FACEBOOK

Θες μια υγιή και σταθερή σχέση; Επιθυμείς αυτό που έχεις με τον σύντροφό σου να κρατήσει για πολύ ακόμα; Ξέρεις, όμως, τι είναι αυτό που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια σε καθημερινή βάση και κάνουν τη σχέση τους να κρατάει περισσότερο; 

Βλέπεις ζευγάρια φίλων σου, που γνωρίζεις και ξέρεις πως είναι πραγματικά ευτυχισμένα. Έχουν μια υπέροχη σχέση, συμπεριφέρονται όμορφα μεταξύ τους και δεν τσακώνονται πολύ συχνά. Πραγματικά αυτό που σου βγάζουν είναι ότι έχουν μια υπέροχη σχέση, ναι μεν με τις διαφωνίες που και που, αλλά σε γενικές γραμμές αξιοζήλευτη.

Και η αλήθεια είναι πως ζηλεύεις κι εσύ λιγάκι. Θα ‘θελες κι εσύ με τον σύντροφο σου να είστε έτσι. Όμως, δεν ξέρεις αυτό που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια και κρατάει τη σχέση σταθερή και υγιή.

αυτό που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια

unsplash/Brooke Winters

Τι είναι αυτό που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Μπορεί τα ευτυχισμένα ζευγάρια να έχουν αρκετά “μυστικά” που κάνουν τη σχέση να διαρκεί περισσότερο και να ‘ναι πιο υγιής, όμως ένα πράγμα συμβαίνει καθημερινά σε όλα τα ζευγάρια που περνούν πραγματικά καλά μες τη σχέση τους. Κι αυτό δεν είναι άλλο απ’ την καλή επικοινωνία μες τη σχέση.

Ναι, ο σεβασμός, η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά σε κάθε σχέση, όμως για ένα ζευγάρι που είναι πολλά χρόνια μαζί η σωστή και καλή επικοινωνία είναι το Α και το Ω. Και φυσικά η καλή επικοινωνία προϋποθέτει και την ειλικρίνεια και τον λεκτικό σεβασμό.

Πώς να βελτιώσεις την επικοινωνία στη σχέση σου; 

Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, οι δύο σύντροφοι να μοιράζονται μεταξύ τους όλα όσα τους απασχολούν εντός και εκτός σχέσης, καθώς και καθημερινές στιγμές, εμπειρίες, απόψεις.

αυτό που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Unsplash/Ankebi Photography

Σκέψου πως όταν υπάρχει καλή επικοινωνία, μια σχέση μπορεί να διατηρηθεί ακόμα κι αν υπάρχει απόσταση και δεν βρίσκονται και οι δύο στην ίδια πόλη ή ακόμα κι αν η δουλειά περιορίζει τις εξόδους. Κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι να επικοινωνήσεις πραγματικά και ουσιαστικά με τον άλλο και τίποτα παραπάνω.

Και μην ξεχνάς και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό! Όταν υπάρχει καλή επικοινωνία στη σχέση με ειλικρίνεια πάντα, περιορίζεται και η ζήλεια, κάτι που κάνει τη σχέση ακόμα πιο υγιή!

Διάβασε ακόμα:

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Photo: Pixabay
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved