Αυτές είναι οι στάσεις του σεξ που μισούν οι γυναίκες

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί να αναρωτιέσαι ποιες είναι οι στάσεις του σεξ που μισούν οι γυναίκες, ώστε σαν άνδρας να τις αποφύγεις αλλά θέλουμε να σου πούμε πως η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, την ξενερώνουν διαφορετικά πράγματα και πρέπει να ανακαλύψεις τα κουμπιά της.

Απ’ την άλλη έχουμε μια λίστα με τις στάσεις του σεξ που μισούν οι γυναίκες και θα σου την αποκαλύψουμε για να έχεις κι εσύ μια ιδέα. Στην ερώτηση «ποιες είναι οι στάσεις του σεξ που μισούν οι γυναίκες», η πλειοψηφία είπε πως είναι η στάση 69! Λυπούμαστε αγόρια γιατί ξέρουμε πόσο σας αρέσει.

Οι γυναίκες δεν μπορούν σε αυτήν την περίπτωση να κάνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα: Δεν μπορούν δηλαδή, να επικεντρωθούν στη δική τους ευχαρίστηση και ταυτόχρονα να φροντίζουν και για τη δική σου ικανοποίηση. Θέλει τεχνική και εμπειρία η αλήθεια να λέγεται. Ο καθένας να περιμένει τη σειρά του για να μη μπερδευόμαστε και να το απολαμβάνουμε, λένε οι γυναίκες. Δύσκολο το multitasking παιδιά!

Σεξ στο μπάνιο

στάσεις του σεξ που μισούν οι γυναίκες

Όλες θέλουν να το δοκιμάσουν από περιέργεια αλλά τελικά τις ξενερώνει, τις απογοητεύει. Το έχουν στο μυαλό τους σαν το ιδανικό αλλά τελικά δεν είναι. Φοβούνται ότι θα γλιστρήσουν, ότι το νερό θα μπει στη μύτη και στα μάτια και τέλος πάντων ότι θα επικρατήσει ένας μικρός χαμός. Και πολύ χαμός για το τίποτα, κατάλαβες;

Κολλημένες στον τοίχο ή στα όρθια

Εντάξει το να σε κολλάει στον τοίχο δείχνει πάθος, ενέργεια, ανάβει από μόνο το αίματα. Κι ενώ το βλέπεις στις ταινίες και ενθουσιάζεσαι στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο απλό και ωραίο. Γενικά στα όρθια τα πράγματα δυσκολεύουν. Θέλει εξάσκηση, ευλυγισία, αντοχές. Κουραστήκαμε ήδη.

στάσεις του σεξ που μισούν οι γυναίκες

Το Ιεραποστολική και στη θάλασσα

Και οι γυναίκες βαριούνται. Και η ιεραποστολική είναι η πιο βαρετή στάση. Είναι απλά για να κοιτάς λίγο το ταβάνι, για σκόνες ή αράχνες. Για να κάνεις τη δουλειά σου και να πέσεις για ύπνο. Και δεν έχεις γεράσει ακόμα τόσο. Επίσης, οι γυναίκες μισούν το σεξ στη θάλασσα γιατί είπαμε. Είναι γυναίκες.

Το Reverse Cowgril είναι υπερεκτιμημένο

Οι γυναίκες δεν δηλώνουν fan του reverse cowgirl. Σε μια γυναίκα δεν αρέσει να έχει γυρισμένη πλάτη στον άνδρα αλλά προτιμά και την επαφή με τα μάτια. Παράλληλα, νιώθει λίγο σαν να παίζει σε ταινία πορνό και δεν ξέρει να το κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Σου έχουμε τον απόλυτο οδηγό για 7 στάσεις σεξ στην παραλία!

Photo:  ASHLEY CORBIN-TEICH VIA GETTY IMAGES, Bremnes Photography for 100 Layer Cake
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved