Τα φετίχ στο σεξ είναι πιο κοινά απ’ όσο νομίζεις και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κι από… ένα. Γιατί το “φυσιολογικό” δεν υπάρχει στον έρωτα και αυτά είναι τα πιο δημοφιλή φετίχ στο σεξ.

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα του 2016 από τους 2.300 άνθρωποι, το 75% απάντησε πως έχει ένα φετίχ στο σεξ και σίγουρα το ποσοστό δεν είναι μικρό. Ποια είναι, όμως, τα πιο δημοφιλή φετίχ στο σεξ;

Το 61% βεβαίως, απάντησε πως δυσκολεύονται να μιλήσουν για αυτό και ακόμη θεωρείται πως είναι θέμα “ταμπού”. Όταν μιλάμε, όμως, για σεξουαλικότητα, επειδή κάτι θεωρείται “φυσιολογικό” δεν σημαίνει πως είναι κιόλας. Τα φετίχ στο σεξ υπάρχουν, όσο περίεργα και “προβληματικά” κι αν τα θεωρούν μερικοί!

Μπορεί το 40% των ερωτηθέντων να δήλωσε ότι ενθουσιάζονται με τα φετίχ, αλλά το 22% τα ήξεραν σε… βάθος! Παράλληλα, σύμφωνα με την έρευνα , παρ’ όλο που το τι θεωρούν φετίχ μπορεί να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, το 43% θεωρεί πως έχει ένα φετίχ στο σεξ.

Και το κρατούν για τον εαυτό του; Σε μερικά… καλά νέα, το 53% αποκαλύπτει το φετίχ στον σύντροφό του προκειμένου να το κάνουν και πράξη.

Ευτυχώς, δεν νιώθουν περίεργα αλλά οικεία και θέλουν να μοιράζονται τις σκέψεις τους και να απολαμβάνουν έτσι, όσο μπορούν το σεξ.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή φετίχ στο σεξ;

Ποιο είναι συνήθως το φετίχ που έχουν οι περισσότεροι; Παιχνίδια εξουσίας… Πολλοί τους αρέσει να έχουν την εξουσία και να είναι κυρίαρχοι και άλλοι να είναι υποτακτικοί. Αυτά ελκύουν τα ζευγάρια και οι ρόλοι ποικίλουν. Παράλληλα, το BDSM είναι πιο διαδεδομένο απ’ όσο μπορεί πολλοί να νομίζουν ενώ οι περισσότεροι δήλωσαν πως θα ήθελαν να το δοκιμάσουν.

Πάντως, οι γυναίκες θέλουν περισσότερο να είναι υποτακτικές και αυτό δεν σημαίνει πως οι άνδρες δεν το απολαμβάνουν.

Και το σεξ με περισσότερους από έναν σύντροφο; Οι προσδοκίες διαφέρουν από την πραγματικότητα, καθώς στην έρευνα μόλις το 24% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε πως έχει συμμετάσχει σε σεξ με περισσότερα από ένα άτομο.

Τέλος, το role playing ήταν επίσης στη λίστα με τα πιο δημοφιλή φετίχ στο σεξ.

Διαβάστε επίσης:

Αν κάνεις αυτά, θα παίξεις με το μυαλό του και θα τον τρελάνεις στο κρεβάτι

Photo: Getty Images