Αν θέλεις να σου ζητήσει ραντεβού, στείλτου αυτό το μήνυμα!

LIKE US ON FACEBOOK

Κάνατε match στο Tinder, ανταλλάζετε μηνύματα και κάθε φορά που φωτίζει το κινητό σου από μήνυμά του, νιώθεις πεταλουδίτσες στο στομάχι σου!

Είναι γλυκός, έχετε παρόμοια ενδιαφέροντα με σένα και ανυπομονείς να τον γνωρίσεις από κοντά. Αλλά δεν στο ζητάει! Κάθεσαι και σπας το κεφάλι σου, σκεπτόμενη «γιατί δεν μου ζητάει να βγούμε;». Μην ανησυχείς, γιατί αν θέλεις να σου ζητήσει ραντεβού, ξέρουμε τι μήνυμα πρέπει να του στείλεις!

Δεν λέμε, είναι δύσκολο να ξέρεις τι να πεις σε κάποιον με τον οποίο θέλεις να βγεις, αλλά υπάρχει τρόπος! Η dating coach Meredith Golden δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να δείξεις σε κάποιον ότι θέλεις να βγείτε και παράλληλα να καταλάβεις εάν θέλει κι εκείνος!

Ποια είναι η συμβουλή της; Ν’ απαντήσεις στην τελευταία ερώτηση που σου έκανε με τρόπο σαν κι αυτόν που θα δεις στο παράδειγμα:

«Η απάντησή μου με κάνει να δείχνω πολύ βαρετή! Υπόσχομαι, είμαι πολύ πιο fun από κοντά!».

Όπως υποστηρίζει η Meredith Golden, εάν μετά απ’ αυτό το μήνυμα δεν σου ζητήσει να βγείτε, μάλλον δεν ενδιαφέρεται και τόσο να σε γνωρίσει από κοντά.

Γιατί, όμως, να σου μιλάει κάποιος που δεν ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει;

Υπάρχει και σ’ αυτό απάντηση! Δεν είναι αναγκαστικό ότι όσοι συναντάμε στα dating apps είναι εκεί επειδή έχουν διάθεση να γνωρίσουν κάποιον. Μπορεί να θέλουν να μιλήσουν χωρίς να γνωριστούν από κοντά με κάποιο άτομο ή πολύ απλά να ικανοποιούν το εγώ τους.

Αν το άτομο με το οποίο μιλάς δεν θέλει να σε γνωρίσει, δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάνεις εσύ κάτι λάθος ή δεν του αρέσεις. Μπορεί απλά να μην είναι αυτός ο σκοπός του.

γιατί δεν μου ζητάει να βγούμε

Emily Johnson

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Tinder, το 95% των matches είναι πιο πιθανό να βρεθούν από κοντά μέσα σε δύο με επτά μέρες μετά το match. Αν κάποιος σου μιλάει πολύ παραπάνω και δεν σου έχει ζητήσει να βγείτε, πιθανότητα δεν θα στο ζητήσει.

Εννοείται πως υπάρχουν εξαιρέσεις στους κανόνες, αλλά είμαστε σίγουροι πως μπορείς να καταλάβεις απ’ το πώς σου μιλάει το match σου εάν όντως ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει.

Διαβάστε ακόμα:

Το τρικ των 30 δευτερολέπτων που θα σου πει τι άνθρωπος είναι αυτός που βγήκες ραντεβού!

Photo: GUILLE FAINGOLD/ STOCKSY
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved