Υπάρχουν στιγμές που όλοι μας σε μία σχέση έχουμε αναρωτηθεί για το αν θα πρέπει να την τερματίσουμε ή να δώσουμε ακόμα μία ευκαιρία.

Θες πραγματικά όμως να είσαι σε αυτή τη σχέση; Μήπως έχει τελειώσει για σένα αλλά δεν το έχεις καταλάβει ή προσπαθείς να βρίσκεις δικαιολογίες για να παραμένεις σε αυτή; Διάβασε τα σημάδια που σου δείχνουν ότι θα πρέπει να χωρίσεις!

Δεν είστε πια φίλοι…

Αυτή η φράση εμπεριέχει πολλές σημασίες. Όταν είσαι σε μία σχέση, επιθυμείς κατά κάποιο τρόπο να μπορείς να κάνεις πράγματα όπως με τους φίλους σου. Κι όταν λέω με τους φίλους σου εννοώ τη συζήτηση. Πόσες φορές έχεις βρεθεί σε αμήχανες στιγμές, όταν είσαι για ένα ποτό μαζί του και δεν βρίσκετε κάποιο θέμα συζήτησης παρά μόνο επικρατεί μια σιωπή;

Φλερτάρεις συνεχώς…

Δεν λέμε, όλοι μας θέλουμε όταν βγαίνουμε έξω για ένα ποτό να φλερτάρουμε, διότι αυτό επιβεβαιώνει και το «εγώ» μας. Αλλά τι πραγματικά συμβαίνει όταν φλερτάρουμε συνέχεια; Μήπως είναι μία ένδειξη ότι ο/η σύντροφός σου δεν σου δίνει την απόλυτη προσοχή που θα ήθελες εσύ να έχεις; Μήπως δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον σ’ αυτή τη σχέση γι’ αυτό προσπαθείς να βρεις την επιβεβαίωση σε άλλο πρόσωπο; Σκέψου το!

Κερατώνεις… συναισθηματικά!

Όταν ακούς τη λέξη εξαπάτηση τι σου έρχεται στο μυαλό; Θα σου λύσω την απορία.. Η συναισθηματική υπόθεση είναι μεγάλο ζήτημα σε μία σχέση. Σύμφωνα με επιστήμονες, όταν φλερτάρουμε έως ένα βαθμό δεν θεωρείται απιστία. Αλλά τι γίνεται όταν προσπαθούμε εμείς οι ίδιοι να γνωρίσουμε κάποιον; Όταν προσπαθούμε να βρεθούμε και να επικοινωνήσουμε με κάποιο άλλο πρόσωπο;

πρέπει να χωρίσεις

Σταματάει να είναι το μέλλον σου

Σίγουρα σε μία σχέση θα υπάρξουν καυγάδες και θα περάσεις από κρίσεις. Αλλά όταν σταματάει πια να αποτελεί το μέλλον σου τότε σίγουρα είναι ένα σημάδι που θα πρέπει να το προσέξεις. Και στο λέω αυτό, καθώς όταν έχουμε μία σχέση έχουμε φανταστεί το μέλλον μας μαζί του. Όταν αυτό όμως δεν υπάρχει καν στο μυαλό σου, τότε καλύτερα να χωρίσεις!

Νιώθεις μοναξιά

Τι κι αν είστε μαζί; Εσύ νιώθεις μόνη! Νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει, ότι δεν μπορείς να συζητήσεις κάτι που σε απασχολεί ή που αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για εσένα; Είστε μαζί αλλά στην ουσία μόνη; Μην πιέζεσαι άλλο για να κρατήσεις αυτή τη σχέση!

Σεβασμός…

Το σημαντικότερο σου το αφήσαμε για το τέλος, γι’ αυτό πρόσεξε! Μία σχέση για να είναι υγιής και να έχει μέλλον θα πρέπει να είναι κτισμένη από σεβασμό εκτός από αγάπη. Όταν πάψει να υπάρχει, τότε πίστεψε με τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα. Αυτός κι αν δεν είναι ένας καλός λόγο για να χωρίσεις. Δεν συμφωνείς;

Διαβάστε επίσης:

Όταν μια γυναίκα σε θέλει…υπάρχουν σημάδια που το “φωνάζουν”!

Πώς να ξεπεράσεις το χωρισμό με 4 απλά βήματα