Αν είσαι σε σχέση μην ποστάρεις ποτέ αυτά στα social media!

LIKE US ON FACEBOOK

Σχέση και social media. Τι «επιτρέπεται» να κάνεις και τι όχι; Ουσιαστικά τα πάντα επιτρέπονται και είναι δικαίωμα σου να ποστάρεις ό,τι θέλεις εσύ αλλά για μερικά πράγματα… μήπως να το ξανασκεφτείς;

Σχέση και social media: Ποια είναι η στάση που πρέπει να κρατάς και τι λένε οι άγραφοι κανόνες; Βλέπουμε κοινά προφίλ ζευγαριών, φωτογραφίες τρυφερές, φωτογραφίες με ζευγάρια που φιλιούνται, τραγούδια που αφιερώνουν ο ένας στον άλλον. Τα βλέπουμε όλα… και ορισμένες φορές νιώθουμε ότι η ιδιωτική ζωή, δεν είναι και τόσο ιδιωτική τελικά.

Ποια είναι η στάση που πρέπει να κρατάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν είσαι σε μια σχέση;

Σχέση και social media: Όσα «απαγορεύεται» να ποστάρεις!

Status στα οποία δηλώνεις την αγάπη σου

Σχέση και social media

Κανείς δεν λέει να μην εκφράζεις την αγάπη σου στον καλό σου με όποιον τρόπο θέλεις εσύ. Αλλά όταν αυτό το κάνεις συνέχεια με δημόσια posts, αρχικά κουράζεις τους φίλους σου ενώ ορισμένοι αμφισβητούν τα γνήσια συναισθήματά σου. Αν θέλεις να μοιραστείς την αγάπη σου και να την εκφράσεις, μπορείς να το κάνεις ιδιωτικά στον καλό σου. Άλλωστε μάλλον δεν ενδιαφέρει και κανέναν!

Τα ιδιωτικά σας μηνύματα

Πολλοί κάνουν screenshots απ’ τα μηνύματα που στέλνουν με τον καλό τους και στη συνέχεια τα κάνουν Insta Story. Γιατί; Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ;; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημοσιεύσεις μια συζήτηση με τον καλό σου.

Άπειρες φωτογραφίες μαζί

Σχέση και social media

Photo: Unsplash/freestocks.org

Αν έχει γεμίσει το προφίλ σου με άπειρες φωτογραφίες με τον καλό σου, απλά δεν χρειάζεται. Δεν είναι ανάγκη να ανεβάζεις κάθε μέρα κι από μια φωτογραφία με τον σύντροφό σου. Μια φωτογραφία είναι cute. Δύο φωτογραφίες είναι ΟΚ. 15 φωτογραφίες; Υπάρχει πρόβλημα (ειδικά αν πιστεύεις στο μάτι).

Bed selfies

Αλήθεια τώρα… γιατί; Αυτές οι φωτογραφίες είναι πολύ προσωπικές για να τις μοιράζεσαι με τόσο κόσμο στα social media. Πώς νιώθεις εσύ όταν βλέπεις συνέχεια ζευγάρια να ανεβάζουν φωτογραφίες από το κρεβάτι; Μόλις ξύπννησαν ή πριν πέσουν για ύπνο; Σίγουρα δεν είναι και τόσο ωραίο!

Ορισμένα πράγματα είναι προσωπικά και καλό θα ήταν να μείνουν προσωπικά και όχι να τα μοιράζεσαι στα social media. Χαλάει η μαγεία και σκέψου αν χωρίσεις (που το απευχόμαστε) πόσες φωτογραφίες θα πρέπει να διαγράφεις….

Διαβάστε επίσης:

Μήπως βγάζεις τον κακό σου εαυτό στα Social Media;

Photo: unsplash/Clem Onojeghuo

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved