Το στοματικό σεξ λειτουργεί μερικές φορές σαν θέμα “ταμπού” για τις γυναίκες. Πολλές αποφεύγουν να το συζητούν, μερικές δεν το ζητάνε κι άλλες δεν μπορούν να το απολαύσουν. Το στοματικό σεξ στις γυναίκες έχει τους κανόνες του.

Το στοματικό σεξ στις γυναίκες είναι το ίδιο σημαντικό με το στοματικό σεξ στους άνδρες. Είναι δούναι και λαβείν και πρέπει και οι δύο να το απολαμβάνουν.

Πώς, λοιπόν, θα γίνει καλύτερο το στοματικό σεξ στις γυναίκες; Πώς μπορείς να πετύχεις το απόλυτο και να έρθεις σε οργασμό;

Ανάσκελα

στοματικό σεξ στις γυναίκες

Unsplash/Jeremy Bishop

Είναι η καλύτερη και η πιο βολική στάση που θα σου προσφέρει 100% απόλαυση. Κλείσε τα μάτια σου και συνδέσου με τον σύντροφό σου και αυτό που συμβαίνει τη δεδομένη στιγμή. Μπορεί να νιώθεις πολύ εκτεθειμένη και γι’ αυτό ίσως βοηθά να κλείσεις τα μάτια σου και να μην αποσπάται η προσοχή σου. Κάνε focus!

Το μαξιλάρι για βοήθεια

Το καλό σεξ και το στοματικό σεξ… έχει να κάνει με τις γωνίες. Μερικές στάσεις δίνουν περισσότερη διέγερση στην κλειτορίδα και πιο έντονη. Έτσι, μπορείς απλά να διορθώσεις τη γωνία και την αίσθηση, τοποθετώντας απλά ένα μαξιλάρι πιο χαμηλά απ’τη μέση σου. Θα είναι πιο εύκολο κι άνετο και για τον σύντροφό σου.

Doggy-style

Ναι, η συγκεκριμένη στάση μπορεί να βοηθήσει και στο στοματικό σεξ στις γυναίκες. Απέχεις μερικά εκατοστά απ’ το πρόσωπό του συντρόφου σου ενώ μπορείς να τοποθετήσεις τα πόδια σου σε όποια θέση σε βολεύει περισσότερο. Αυτό σου επιτρέπει να κινηθείς πιο κοντά στον σύντροφό σου ή πιο μακριά, να αλλάξεις την αίσθηση της πίεσης και να έχεις περισσότερο τον έλεγχο.

στοματικό σεξ στις γυναίκες

Κλασικό 69

Αυτό απαιτεί κάποια τεχνική αλλά αξίζει τον κόπο. Προσφέρει απόλαυση και παίρνεις απόλαυση. Αυτή η στάση μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους και πρέπει να βρεις ποιος λειτουργεί καλύτερα για σένα και τον σύντροφό σου.

Με αντίσταση τον τοίχο

Όταν έχεις αντίσταση τον τοίχο ή κάθεσαι σε μια καρέκλα, τότε αυτό σε κάνει να νιώθεις περισσότερο κυρίαρχη, να νιώθεις ότι έχεις περισσότερη δύναμη, ενώ ο σύντροφός σου είναι στα γόνατα και προσπαθεί να σου προσφέρει απόλαυση. Πρέπει να νιώσεις άνετα με αυτή τη στάση για να μπορείς να το απολαύσεις.

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο βολικές στάσεις για σεξ στο αυτοκίνητο!

Photo: Unsplash/Maddi Bazzocco