Μερικές φορές δεν έχεις χρόνο, δεν προλαβαίνεις ή απλά το θέλεις εδώ και τώρα. Γίνεται; Όλα γίνονται και αυτές είναι οι στάσεις για γρήγορο σεξ.

Θέληση και όρεξη να υπάρχει και όλα γίνονται. Φυσικά, πρέπει να θέλουν και οι δύο για να γίνει και θα σου αποκαλύψουμε ποιες είναι οι στάσεις για γρήγορο σεξ.

Αν για παράδειγμα,  βιάζεσαι να πας για δουλειά το πρωί αλλά πριν φύγεις θέλεις να “χαρείς” λιγάκι την καλή σου, τότε μπορείς να το κάνεις! Σε αυτό το σημείο να διευκρινίσουμε, ότι γρήγορο δεν σημαίνει και κακό σεξ. Σημαίνει ένταση και πάθος και αν το κάνεις σωστά απόλαυση!

Αυτές είναι οι στάσεις για γρήγορο σεξ

Πριν αναφερθούμε στις στάσεις για γρήγορο σεξ να σου πούμε πως ένα λιμπαντικό, ένα sex toy και η φαντασία σου ίσως σε βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.

Quickie fix

στάσεις για γρήγορο σεξ

Στέκεσαι όρθια. Λυγίζεις τη μέση σου και “πέφτεις” προς τα εμπρός. Αφήνεις τον σύντροφό σου να σε κρατάει από τη μέση και διεισδύσει.

Χορεύουμε;

στάσεις για γρήγορο σεξ

Καθίστε όρθιοι και να κοιτάτε ο ένας τον άλλο. Τύλιξε το ένα σου πόδι γύρω από τους γοφούς του καλού σου. Και φρόντιζε να τον σπρώχνεις προς το μέρος σου.

Σε καναπέ/καρέκλα

στάσεις για γρήγορο σεξ

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να καθίσεις σε έναν καναπέ, μια καρέκλα και να αφήσεις τον καλό σου να κάνει τα υπόλοιπα.

Ή να κάνεις εσύ τη δουλειά…

στάσεις για γρήγορο σεξ

Κάθισε στα γόνατα μπροστά από τον σύντροφό σου, ο οποίος κάθεται όρθιος. Και τώρα είναι η σειρά σου να του χαρίσεις λίγο απόλαυση αλλά να το απολαύσεις κι εσύ!

The hot seat

στάσεις για γρήγορο σεξ

Ενώ ο σύντροφός σου κάθεται στο κρεβάτι κάθισε πάνω του με την πλάτη γυρισμένη. Και voila!

Στην κουζίνα

στάσεις για γρήγορο σεξ

Χρησιμοποίησε τους χώρους που μπορείς! Κάθισε πάνω στον πάγκο της κουζίνας κι άφησε τον σύντροφό σου να είσαι όρθιος.

Διαβάστε επίσης:

5 πράγματα που δεν ήξερες για το doggy-style sex