5 αμήχανα πράγματα που συμβαίνουν σε όλους κατά τη διάρκεια του σεξ!

LIKE US ON FACEBOOK

Όταν βλέπουμε μια ταινία, σχεδόν πάντα η σκηνή του σεξ μοιάζει να είναι τέλεια! Το πάθος κυριαρχεί, οι δύο πρωταγωνιστές ολοκληρώνουν την ίδια στιγμή ταυτόχρονα και μετά απλά κάθονται αγκαλιά, ερωτευμένοι μέχρι να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος!

Το ξέρεις και το ξέρω, όμως, ότι στην πραγματική ζωή δεν είναι ακριβώς έτσι! Στον αληθινό κόσμο υπάρχουν κάποια αμήχανα πράγματα στο σεξ που κανείς δεν μιλάει γι’ αυτά.

Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να μιλήσουμε γι’ αυτά. Παρακάτω τα 5 πιο αμήχανα πράγματα που συμβαίνουν πάνω στο σεξ.

Awkward Chandler Bing GIF - Find & Share on GIPHY

Αμήχανοι ήχοι

Δεν εννοούμε για τα αέρια που καμιά φορά έχεις την ατυχία να έρχεσαι αντιμέτωπος μαζί τους, αλλά γι’ αυτούς τους ήχους που μοιάζουν με αέρια, αλλά παράγονται απλά λόγω της έντονης τριβής μεταξύ των δύο ανθρώπων!

Ναι, πιθανότατα και οι δύο ξέρετε τι είναι, αλλά εκείνη τη στιγμή επικρατεί μια στιγμή αμηχανίας και σας περνάνε όλα απ’ το μυαλό!

Ιδρώτας, πολύς ιδρώτας!

Αν ιδρώνεις κι εσύ πολύ εύκολα, καταλαβαίνεις απόλυτα τι εννοούμε! Ειδικά το Καλοκαίρι, ο ιδρώτας που στάζει στο πρόσωπο και μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε είναι πολύ ενοχλητικός και φυσικά ιδιαίτερα αμήχανη η στιγμή που προσγειώνεται κάπου που δεν πρέπει!

Zac Efron Cuddling GIF - Find & Share on GIPHY

Σεξ στο ντους

Θα είναι ή πολύ κρύο ή πολύ ζεστό. Κι αυτό είναι κανόνας! Εκτός αυτού, οι στάσεις στο ντους είναι δύσκολες και ακόμα πιο δύσκολο είναι το να κρατήσεις την ισορροπία σου ενώ το νερό κυλάει και η σαπουνάδα είναι ανάμεσα στα πόδια σου!

Black And White Love GIF - Find & Share on GIPHY

Ας μιλήσουμε λίγο για το σεξ ενώ είναι ένα κατοικίδιο μέσα στο σπίτι

Δεν υπάρχει πιο αμήχανη στιγμή από εκείνη που ο σκύλος σου ή ο σκύλος της ανεβαίνει πάνω στο κρεβάτι τη στιγμή που δεν πρέπει και σε κοιτάζει μέσα στα μάτια, ζητώντας την προσοχή σου! Και τι να κάνεις; Να τον αγνοήσεις; Να σταματήσεις; Ή να συνεχίσεις ακάθεκτος κάνοντας ότι δεν τον βλέπεις;

Όταν δοκιμάζετε νέα στάση αλλά δεν τα καταφέρνετε

Το καλύτερο σ’ αυτή την περίπτωση είναι η φάση στην οποία έχεις τόση οικειότητα με τον άλλον που απλά γελάτε και συνεχίζετε! Αλλά εάν ο άλλος δεν έχει τόσο fun και απλά σκαλώνει, σε πιάνει και σένα το κόμπλεξ σου και νιώθεις ότι θέλει ν’ ανοίξει η γη και να σε καταπιεί!

Δες και αυτό:

Τα πιο αμήχανα πράγματα που μπορεί να σου συμβούν όταν κάνεις σεξ!

Photo: Getty Images
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved