Άλλαξε τη διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα και δες διαφορά στη σχέση, προς το καλύτερο φυσικά. Αυτά τα μυστικά feng shui θα λύσουν ότι πρόβλημα αντιμετωπίζεις στο κρεβάτι κι όχι μόνο.

Ξέρεις ποιο είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης; Οι αλλαγές, οι ανανεώσεις και τα καινούρια πράγματα που δεν πλήττουν μια σχέση, αλλά της δίνουν την ευκαιρία να αναπτυχθεί κι άλλο.

Κάνε αυτές τις αλλαγές στο υπνοδωμάτιο και θα μας θυμηθείς.

Διώξε από την κρεβατοκάμαρα ότι δεν χρειάζεσαι

Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας. Minimal και πάλι minimal. Βγάλε από τη ζωή σου περιττά πράγματα που δεν χρησιμοποιείς, καθώς φέρνουν κακή ενέργεια. Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις η διακόσμηση σου να γίνεται με βάση τη συμμετρία. Εντάξει, μην τρελαθείς κιόλας.

Απόφυγε καθρέφτη στον τοίχο

Σύμφωνα με το feng shui, οι καθρέφτες είναι ιδιαίτερα φορτισμένοι, πράγμα που μπορεί να προκαλεί ανήσυχο ύπνο, οπότε είναι καλύτερο να τους τοποθετήσεις σε άλλους χώρους και όχι στην κρεβατοκάμαρα. Έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται να βλέπεις εσένα αλλά τον σύντροφό σου.

καθρέφτης

Επένδυσε σε σεντόνια και μαξιλάρια

Θέλεις το κρεβάτι να είναι άνετο, καθώς αυτό είναι το μέρος που θα περνάτε τον περισσότερο χρόνο μαζί. Επένδυσε σε μερικά μαξιλάρια και βαμβακερά σεντόνια, που δεν θα θέλεις με τίποτα να εγκαταλείψεις.

Καμία πλευρά του κρεβατιού στον τοίχο

Καλό θα ήταν και οι δύο πλευρές του κρεβατιού να είναι ελεύθερες, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς feng shui, όποιος κοιμάται από την πλευρά που δεν είναι δίπλα στον τοίχο έχει και το πάνω χέρι. Δεν το θέλεις αυτό σε μια σχέση σωστά;

Διάλεξε το σωστό χρώμα και φως

Η κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι το μέρος όπου θα χαλαρώνεις γι’ αυτό προτίμησε ανοιχτά χρώματα και όχι ιδιαίτερα τολμηρά. Επίσης τα πάντα έχουν να κάνουν με την ατμόσφαιρα γι’ αυτό επίλεξε τον κατάλληλο φωτισμό, εκείνον που θα σε βάλει και στο κατάλληλο ρομαντικό mood.

Διαβάστε επίσης:

Feng shui tips για το υπνοδωμάτιο, για να κοιμάσαι καλύτερα!

Photo: Stocksy/Milles Studio