Με αυτά ξενερώνουν οι Έλληνες άνδρες στο σεξ! Ρωτήσαμε και μάθαμε!

LIKE US ON FACEBOOK

Βγήκαμε στο δρόμο, ρωτήσαμε τους άνδρες τι τους ξενερώνει στο σεξ και έχουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Κορίτσια δώστε προσοχή, αγόρια ταυτιστείτε!

Κάναμε μια απλή ερώτηση «Τι ξενερώνει τους άντρες στο σεξ;» και πήραμε μερικά αμήχανα χαμόγελα, γέλια, ντόμπρες απαντήσεις αλλά φάγαμε και μερικά άκυρα. Πολλοί ήταν αυτοί που αποφάσισαν να μη μας πουν και να το κρατήσουν μυστικό.

Αλλά οι απαντήσεις που πήραμε ήταν αρκετές ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας! 

Οι άντρες απάντησαν μ’ ένα στόμα μια φωνή (κατά πλειοψηφία δηλαδή) ότι αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο απ’ όλα είναι να είναι η γυναίκα απεριποίητη στην επίμαχη περιοχή ! Οι άνδρες, και κυρίως οι millenials, μας απάντησαν πως θέλουν τη γυναίκα καθαρή, να μοσχομυρίζει και κυρίως να είναι αποτριχωμένη!

Κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης, είτε πρόκειται για την πράξη αυτή καθ’ αυτή είτε για τα προκαταρκτικά, οι άνδρες ξενερώνουν όταν μια γυναίκα είναι αξύριστη όχι μόνο στο ευαίσθητο σημείο της αλλά γενικά σε όλο της το σώμα.

Δεύτερο στις απαντήσεις έρχεται το μπλα μπλα. Και τι εννοούν οι άντρες με αυτό; Τους ξενερώνει όταν μια γυναίκα μιλάει πολύ. Κοινώς μας εξομολογήθηκαν πως δεν μπορούν όταν μια γυναίκα πιάνει ψιλο-κουβεντούλα και για άσχετα θέματα την ώρα του σεξ. Γι’ αυτό κορίτσια συγκεντρωθείτε στην πράξη και αφήστε την κουβέντα για τον καιρό και την πολιτική για αργότερα!

Απαντώντας στην ερώτηση «τι ξενερώνει τους άνδρες στο σεξ» τα καλά μας τα αγόρια είπαν επίσης, ότι δεν θέλουν τις γυναίκες «αγγούρια». Οι γυναίκες «αγγούρια» είναι το ίδιο με τις γυναίκες «αστερίας». Δηλαδή; Να μην παίρνει πρωτοβουλίες, να τα περιμένει όλα απ’ τον άντρα και απλά να κάθεται ξαπλωμένη. Την επόμενη φορά κορίτσια πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!

Οι άντρες θέλουν ακόμη, να τους λες τι σου αρέσει. Δεν μπορούν να «μυρίσουν» τα νύχια τους και θέλουν καθοδήγηση! Τελικά αγόρια να μιλάμε ή όχι; Να μιλάμε, λένε, οι άντρες αλλά να λέμε αυτά που πρέπει όταν πρέπει χωρίς να φλυαρούμε. Χμμμμ….

Μερικοί άντρες που το έχουν μελετήσει περισσότερο το θέμα μας είπαν πως τους ξενερώνει όταν μια γυναίκα δεν μπορεί να φέρει εις πέρας σωστά και με βάση το kama sutra τη στάση «στα τέσσερα». Η πλάτη πρέπει να «σπάει» σε συγκεκριμένες μοίρες! Ακροβατικά κορίτσια, γραφτείτε ρυθμική ή απλώς κάντε εξάσκηση!

Οι λίγο πιο ρομαντικοί μας απάντησαν πως τους ξενερώνει όταν μια γυναίκα δεν έχει πάθος, δεν το πιστεύει και το κάνει μηχανικά. Όσο κι αν νομίζουμε πως δεν το καταλαβαίνουν οι άνδρες, εκείνοι όχι μόνο το αντιλαμβάνονται αλλά ξενερώνουν κιόλας! Αν δεν έχει μια γυναίκα το vibe, όταν της έχει περάσει το ερωτικό κομμάτι και είναι «κρύα» οι άνδρες το καταλαβαίνουν, ξενερώνουν, μαζεύουν τα μπογαλάκια τους και φεύγουν. Εδώ δεν μπορούμε να τους δώσουμε άδικο!

Αυτό επίσης, που ξενερώνει τους άνδρες είναι η λέξη σ’ αγαπώ κατά τη διάρκεια του σεξ. Εκείνη την ώρα θέλουν μόνο τις ανάσες να ακούγονται και λίγο dirty talk. To σ’ αγαπώ θέλουν να το ακούνε σε «άκυρες» φάσεις αλλά όχι στο σεξ! Μάλλον τους αγχώνει…

Παράλληλα, οι άνδρες θέλουν τις γυναίκες δεκτικές και χωρίς ταμπού. Να δοκιμάζουν μαζί καινούργια πράγματα και στάσεις και να μην έχουν κανένα κόμπλεξ. Να είναι ανοιχτές σε προτάσεις και δεκτικές. Αν απλώς κάνουν την ιεραποστολική στάση αρχίζουν και βαριούνται.

Τέλος, ένας άνδρας (και μοναδικός) μας είπε πως δεν θέλει η γυναίκα να έχει φετίχ με τα πόδια. Ξενερώνουν όταν ασχολείστε με τα κάτω άκρα τους, καθώς υποστηρίζουν πως μπορείτε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα. Τα πόδια αποτελούν άβατο!

Αυτές ήταν οι ειλικρινείς απαντήσεις που έδωσαν οι άνδρες για τις γυναίκες, προκειμένου να διορθωθούν! Εσύ, όμως, μην ξεχνάς να είσαι ο εαυτός σου, άλλωστε ότι αρέσει στον έναν μπορεί να μην αρέσει στον άλλον!

Πόσο συχνά κάνουν σεξ οι άνδρες στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών στους άνδρες 18-34 ετών έχει αυξηθεί κατά 35% το τελευταίο τετράμηνο του 2017, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πριν από έναν χρόνο.

Την ίδια στιγμή και στους άνδρες άνω των 54 ετών οι σεξουαλικές επαφές είναι εξίσου αυξημένες, σε ποσοστό 27%.

H ίδια έρευνα, που έγινε σε δείγμα 600 ανδρών, ηλικίας 25-64 ετών, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, έδειξε ότι οι άνδρες σήμερα εστιάζουν ιδιαίτερα στο σεξ και ως πράξη και ως διάθεση, παρόλο που κάποιος θα περίμενε όλη αυτή η οικονομική αβεβαιότητα να έχει επηρεάσει αρνητικά την ερωτική τους διάθεση, κάτι το οποίο είχε επιβεβαιωθεί στο παρελθόν σε αντίστοιχες έρευνες.

Διαβάστε επίσης:

NSFW: Είναι νέοι, ωραίοι,Έλληνες και τα πέταξαν όλα για το ημερολόγιο «Greeks Come True» (Photos- Videos)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved