Αυτά θέλουν να κάνεις οι γυναίκες στο κρεβάτι

LIKE US ON FACEBOOK

Όλοι έχουμε κρυφές σεξουαλικές φαντασιώσεις! Μπορεί να μην τις κάνουμε όλες πράξη, αυτό διαχωρίζει τη φαντασίωση απ’ την πραγματικότητα άλλωστε, αλλά το simpatic.us ήθελε να δώσει στο κοινό του μια ευκαιρία να μοιραστεί τις φαντασιώσεις του!

Και οι γυναίκες μίλησαν έξω απ’ τα δόντια φίλε άντρα. Και όχι απλά μίλησαν, αλλά αποκάλυψαν μερικές σκέψεις που μπορεί να μην σου περνούσαν καν απ’ το μυαλό. Αυτά θέλουν, λοιπόν, να κάνεις οι γυναίκες στο κρεβάτι. Βγάλε χαρτί και σημείωνε!

Να μιλάς βρώμικα

Περίπου το 81% των γυναικών είπαν ότι θέλουν ο σύντροφός σου να τους μιλάει βρώμικα πιο συχνά. Ο εγκέφαλος είναι το πιο ισχυρό σεξουαλικό όργανο και το να μιλάς πρόστυχα είναι ένας τρόπος να τον ερεθίσεις.

Με το να μιλάς για το τι σου αρέσει στο κρεβάτι -κάτι που εκφράζεται με το να μιλάς πρόστυχα- είναι ένας τρόπος παράλληλα για να γνωρίσει ο ένας σύντροφος τις επιθυμίες του άλλου.

Να πάτε σε strip club

Κάτι που μας έκανε εντύπωση: Το 70% των γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη είπαν ότι θα ήθελαν να πάνε σε strip club με τον σύντροφό τους. Όχι επειδή λατρεύουν το θέαμα, αλλά επειδή τα strip clubs έχουν μια ιδιαίτερη σεξουαλική ενέργεια. Επομένως, εάν εσύ και η σύντροφός σου θέλετε να το δοκιμάστε, σίγουρα η κατάληξη της βραδιάς θα είναι πολύ σέξι!

Sex toy με remote control

To 63% των γυναικών δήλωσαν ότι φαντασιώνονται οι σύντροφοί τους να χρησιμοποιούν κάποιο sex toy με remote control σε δημόσιο χώρο. Το να της προσφέρεις ευχαρίστηση και να την προετοιμάζεις για το τι θ’ ακολουθήσει όταν θα βρεθείτε οι δυο σας ενώ είστε ακόμα στο δείπνο, είναι κάτι που μάλλον εξιτάρει και τη δική σου σύντροφο!

Βγάλε το μαντήλι…

Όχι απ’ τα μαλλιά, αλλά απ’ το συρτάρι του κομοδίνου σου και δέστης τα μάτια! Το 58% των γυναικών λένε ότι αυτό όχι απλώς δείχνει ένα είδος κυριαρχίας του συντρόφου τους πάνω τους, αλλά επίσης αφήνει την αίσθηση του ξαφνικού. Χάδια και κινήσεις εκεί που δεν το περιμένει, φιλιά που την ανεβάζουν στα ύψη σε κάθε ερωτογενή περιοχή του σώματός της!

Bonus! Όσα ξενερώνουν τις Ελληνίδες γυναίκες στο σεξ για να μην τα κάνεις ποτέ!

Photo: Pablo Heimplatz/ Unsplash
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved