Το σεξ είναι πραγματικά εξουθενωτικό! Μετά από ένα 10ωρο στη δουλειά είναι δύσκολο να είσαι σε φόρμα και να έχεις το κουράγιο να κάνεις και σεξ. Και να είναι και καλό, να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου αλλά να το ευχαριστηθείς κι εσύ.

Όλα αυτά απαιτούν μια προσπάθεια. Αλλά όταν είσαι μονίμως κουρασμένος ή βαριέσαι και λίγο τι κάνεις; Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να δώσεις όλο σου τον εαυτό (αυτό άστο για το Σαββατοκύριακο).

Αγόρια πρέπει να το καταλάβετε! Δεν μπορούμε να δίνουμε το 100% κάθε φορά.  Αλλά επειδή δεν θέλουμε να σας χαλάσουμε το χατίρι υπάρχουν μερικές στάσεις για να μείνουμε και οι δύο ικανοποιημένοι. Κι ας βαριόμαστε.

Στον καναπέ

via GIPHY

Δεν χρειάζεται να σηκωθείς απ’ τον καναπέ ούτε να κάνεις ακροβατικά. Μπορείς πολύ απλά να στηρίξεις καλά την πλάτη σου ώστε να είναι λιγότερο κουραστικό και να μην χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Κάθισε εσύ στον καναπέ κι άσε τον σύντροφό σου να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Μπορείς επίσης να κρατηθείς απ’τους ώμους του για να είναι ακόμα μια εύκολο. Τώρα που βολεύτηκες, μπορείς να δεις και λίγη τηλεόραση. Αστειευόμαστε!

Ξάπλωσε μπρούμυτα

Εσύ ξαπλώνεις μπρούμυτα κι αφήνεις τον παρτενέρ σου να κάνει τη δουλειά. Ο σύντροφος μπορεί να στηριχθεί στους αγκώνες του ενώ εσύ μπορείς να κουνάς λίγο τους γοφούς σου αργά και βασανιστικά!

Στο μπάνιο

σεξ στο ντους

Getty Images

Το να κάνεις μπάνιο ορισμένες φορές είναι επίσης κουραστικό και βαρετό. Γι’ αυτό φώναξε και τον καλό σου να κάνετε μαζί. Έτσι θα έχεις δύο σε ένα! Το doggy style ενδείκνυται για το μπάνιο και μετά κάνε ήσυχη το ντουζάκι σου. Τι άλλο θέλεις;

Η βαρετή ιεραποστολική στάση

via GIPHY

Εσύ πάλι ξαπλώνεις αναπαυτικά στο κρεβατάκι σου και ο σύντροφός σου είναι από πάνω. Δεν χρειάζεται να σου την εξηγήσουμε αυτή τη στάση, τη γνωρίζεις πολύ καλά! Άφησε τον σύντροφό σου να ξαπλώσει πάνω σου ενώ μπορείς να βάλεις κι ένα μαξιλάρι στη μέση σου για περισσότερη άνεση.

Photo: Getty