Σας κερνάμε σφηνάκια όπου κι αν βρίσκεστε, γιατί μπορούμε!

LIKE US ON FACEBOOK

Τι σφηνάκια πίνετε; Να σας κεράσουμε απ’ το iPop όπου κι αν βρίσκεστε! Μπορεί εμείς να είμαστε Αθήνα κι εσύ Θεσσαλονίκη αλλά το σφηνάκι θα το πιεις και θα είναι κερασμένο από μας.

Όχι, το αφεντικό δεν τρελάθηκε αλλά αφού πλέον μπορείς να κεράσεις κάποιον κι από απόσταση γιατί να μην το κάνεις; Πώς; Πάλι καλά που είμαστε κι εμείς εδώ για σένα…

Λοιπόν, με το Yammas μπορείς να κεράσεις αυτόν που αγαπάς ένα σφηνάκι, ένα ποτό, μια κανάτα ολόκληρη; Αυτό εξαρτάται από σένα! Στη φίλη, στην αδερφή, στο φλερτ, στο σύντροφο, σε νυν, πρώην (καλύτερα όχι) μπορείς μέσα απ’ το κινητό σου να κεράσεις κι αυτός να τα πιει στην υγειά σου!

Καθώς έχουν γίνει επικοί καβγάδες για το ποιος θα κεράσει κι επειδή είμαστε βέβαιοι πως το concept σε «έψησε» τόσο όσο κι εμάς, το iPop.gr μίλησε με τον  ιδρυτή της εφαρμογής, Πάνο Παραβατό, ο οποίος τα εξηγεί όλα!

 1. Πώς θα περιγράφατε το Yammas με λίγα λόγια;
 2. Ο σύγχρονος τρόπος κεράσματος.
 3. Έναν τρόπο είχαμε να φλερτάρουμε face to face κι αυτό ήταν το κέρασμα. Γιατί μας το καταργείτε;
 4. Χαχαχαχα Αυτό δεν το καταργούμε σε καμία περίπτωση απλά προσθέτουμε ακόμα ένα εργαλείο στους γενναιόδωρους να μπορούν να κεράσουν και από απόσταση.
 5. Κερνάνε μόνο τα αγόρια ή και τα κορίτσια;
 6. Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με το φύλο αλλά με την αφορμή! Απλά τα αγόρια έχουν περισσότερες αφορμές για κεράσματα, να φλερτάρει μια γυναίκα, να κεράσει διότι απολύθηκε από τον στρατό, επειδή κέρδισε η ομάδα του κ.α.

 7. Πώς ακριβώς μπορώ να κεράσω το αγόρι απέναντι; Ξέρει ποιος είναι ο αποστολέας ή μένει μυστικό; 
 8. Το αγόρι απέναντι μπορείς να το κεράσεις λέγοντας στον σερβιτόρο το τι θες να τον κεράσεις και να δείξεις το αγόρι.Αν όμως το αγόρι δεν είναι απέναντι αλλά σε διαφορετικό μαγαζί από εσένα και εσύ το έμαθες από τα Social media ή από κάποια φίλη σου ή και από τον ίδιο μπαίνεις στην εφαρμογή μας, κάνεις αναζήτηση του μαγαζιού στο οποίο βρίσκεται, επιλέγεις το κέρασμα, προσθέτεις το όνομα με το οποίο σε αναγνωρίζει και συμπληρώνεις το νούμερο του κινητού για να πάει αυτόματα το κέρασμα! Το μόνο που έχει να κάνει είναι να δείξει το 5ψηφιο κωδικό στον μπάρμαν και να τα πιει στην υγειά σου!

 9. Έχετε βρει κοπέλα μέσα απ’ την εφαρμογή;
 10. Η ανάγκη για να κεράσω απομακρυσμένα μια κοπέλα είναι η αιτία της εφαρμογής.
 11. Τελικά οι Έλληνες κερνάνε; Ποια είναι η εικόνα που έχετε εσείς;
 12. Μα φυσικά και κερνάνε οι Έλληνες. Είμαστε γενναιόδωροι σαν λαός . Κερνάμε από σφηνάκι μέχρι και σαμπάνια ανάλογα με το τι αντέχει η τσέπη μας και η περίσταση.
 13. Σε ποιες περιοχές είναι σε ισχύ η εφαρμογή και ποια τα μελλοντικά σας σχέδια για το Yammas;
 14. Η εφαρμογή από 9/1 είναι διαθέσιμη για iOS χρήστες ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα είναι και για τους Android. Στην λίστα των μαγαζιών θα βρείτε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Μυτιλήνης, της Καλαμάτας, της Άνδρου και της Χαλκίδας, ενώ μέχρι τέλους του μήνα θα ανανεωθεί η λίστα με τις περιοχές.

  Τα μελλοντικά μας σχέδια είναι το αυτοκόλλητο με το λογότυπο μας να είναι στα περισσότερα μαγαζιά της Ελλάδος και να κάνουμε το yammas σε όλο τον κόσμο!

Κατεβάστε εδώ το app του Yammas δωρεάν για συσκευές iOS.

Yammas, λοιπόν!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved