Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή; Μια ωραία παραλία, ένα ωραίο και καθαρό μέρος να μείνεις, νόστιμο φαγητό και καλή παρέα! Τα ίδια ακριβώς θέλει και ο σκύλος σου, κι εμείς βρήκαμε το καλύτερο ξενοδοχείο σκύλων για τον τετράποδό σου φίλο!

Ναι, ένα ξενοδοχείο σκύλων με τις μεγαλύτερες ανέσεις, την καλύτερη σκυλοτροφή, πολλούς φίλους και φυσικά τους καλύτερους οικοδεσπότες. Μιλάμε για το I Love Dogs που αν δεν το γνωρίζεις πρέπει να το μάθεις ASAP!

Οι οικοδεσπότες του ξενοδοχείου σκύλων I Love Dogs μας περιγράφουν μια “απλή”, καθημερινή μέρα του σκύλου στην πανσιόν κι εμείς ζηλεύουμε λιγάκι…

 1. Τι προσφέρει το I Love Dogs στα σκυλιά με τρεις λέξεις;
 2. Φροντίδα με αγάπη, κοινωνικοποίηση, παιχνίδια!
 3. Γιατί είναι απαραίτητο για έναν σκύλο να διανυκτερεύσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του στο I Love Dogs;
 4. Δεν θα το θεωρούσα απαραίτητο αλλά σαν μια καινούρια εμπειρία, για να ξεφύγει από την καθημερινή του ρουτίνα. Επίσης  μόνο αν ο ιδιοκτήτης δεν έχει άλλη λύση, το ξενοδοχείο μας θα προσφέρει άριστη φιλοξενία στο κατοικίδιο του.
 5. Γιατί να επιλέξω να αφήσω τον σκύλο μου στο ξενοδοχείο και όχι σε έναν dog keeper;
 6. Υπάρχουν άνθρωποι που έναντι μικρής αμοιβής φιλοξενούν το σκυλάκι σας στο σπίτι τους. Όμως, αυτό έχει πολλούς κίνδυνους από την στιγμή που δεν είναι επαγγελματίας και έχουν έλλειψη γνώσεων. Για παράδειγμα, αν ο σκύλος σας γαβγίζει έντονα όλη την ημέρα, κάνει ζημίες ή μαδάει, δεν ξέρετε που θα καταλήξει. Δηλαδή, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τον κλειδώσουν σε κουτί μεταφοράς, να τον αφήσουν μόνο του στο μπαλκόνι, ή σε κάποιο μικρό δωμάτιο. Εκεί, όμως, που είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο είναι στη βόλτα, όπου μπορεί να του ξεφύγει, να τσακωθεί με άλλο σκυλί ή και το πιο επικίνδυνο που μπορεί να στοιχίσει την ζωή του είναι να φάει μια φόλα.
 7. Μπορείτε να μας περιγράψετε μια μέρα ενός σκύλου στο I Love Dogs απ’ τη στιγμή που ξυπνάει μέχρι το βράδυ;
 8. Αυτό που εμείς προσφέρουμε περισσότερο απ’ την κανονική του ζωή στο σπίτι είναι να έχει την δυνατότητα να παίξει, να γνωρίσει καινούριους φίλους και να γίνει πιο κοινωνικός με ανθρώπους και άλλα σκυλάκια. Η καθημερινότητα του σκύλου στο ξενοδοχείο μας είναι η εξής: Βόλτα και παιχνίδι δύο φορές την ημέρα, το φαγητό του όπου, αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα, γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του.
 9. Παρέχονται όλες οι βασικές ανάγκες στα σκυλιά (από κρεβάτι, φαγητό μέχρι και κτηνιατρική επίβλεψη);
 10. Δημιουργήσαμε επενδύοντας με αγάπη, χρόνο, πείρα και χρήματα, ένα περιβάλλον αντάξιο της αγάπης και αφοσίωσης που μας προσφέρει ανιδιοτελώς ο πιστός μας σκύλος. Παρέχουμε ξύλινα σπίτια 2×2,5 τ.μ με βεράντες, κρεβάτια, στρωματάκια,  θέρμανση για το χειμώνα, φροντίζοντας για την καλοπέρασή του. Γύρω από το σπίτι υπάρχει ένας μεγάλος ατομικός κήπος για την καθημερινή του άσκηση. Υπάρχει ιατρική επίβλεψη στο ξενοδοχείο μας για όλα τα φιλοξενούμενα σκυλιά μας. Για αυτό φροντίζει ο ιατρός που συνεργαζόμαστε και το έμπειρο προσωπικό μας. Έχουμε επίσης σε 24ωρη βάση, συνεργασία με τρεις άλλους κτηνιάτρους και 2 κτηνιατρικές κλινικές σε περίπτωση ανάγκης.
 11. Είναι κατάλληλο για όλες τις ράτσες σκύλων; Πώς διαχειρίζεστε ένα σκυλάκι που είναι πιο άγριο και ή ένα σκυλάκι που έχει πρόβλημα κοινωνικοποίησης;
 12. Δεν φιλοξενούμε άγρια σκυλιά προς τους ανθρώπους. Αν ο σκύλος σας δεν είναι κοινωνικός με τα άλλα σκυλάκια, θα βγει βόλτα μόνος του στον χώρο του παιχνιδιού. H κοινωνικοποίηση του σκύλου πρέπει να ξεκινήσει από την ηλικία των 4 μηνών. Στην πανσιόν μας μαθαίνουμε τα σκυλιά να παίζουν μαζί γιατί πιστεύουμε στην ελευθερία τους και στο παιχνίδι. Γι’ αυτό δεν είναι σύμπτωση το ότι όταν θα παραλάβετε τον σκύλο σας θα είναι πιο κοινωνικοποιημένος, πιο χαρούμενος! Υπάρχει περίπτωση επιστρέφοντας στο σπίτι τους λόγο της κούρασης από τις έντονες δραστηριότητες και της αλλαγής περιβάλλοντος να κοιμάται από μερικές ώρες μέχρι και μερικές μέρες.
 13. Τι «γεύση» αφήνει στον σκύλο το I Love Dogs φεύγοντας από εκεί;
 14. Γλυκόξινη… Θα είναι χαρούμενος από την μια που θα γυρίσει στο σπίτι και στην οικογένεια του, και από την άλλη επειδή έχει αποκτήσει νέους φίλους στο ξενοδοχείο μας. Γυρνώντας στο σπίτι του υπάρχει μια πιθανότητα να πάθει μικρή μελαγχολία για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Πάρε μια μικρή γεύση απ’ το video:

Διαβάστε επίσης:

Το Καλοκαίρι ενός σκύλου …γραμμένο από ένα σκύλο!