Έχεις σκεφτεί ποτέ τι θα έκανες εάν είχες τη δυνατότητα να μιλήσεις στον μικρότερο εαυτό σου; Τι συμβουλές θα του έδινες; Τι θα του έλεγες να προσέχει και σε ποια πράγματα θα του έλεγες να μην δίνει και πολλή σημασία; Οι πρωταγωνιστές του Καφέ της Χαράς απαντούν στο iPop.gr τι θα έλεγαν στον εαυτό τους 15 χρόνια πριν!

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες μας στον ΑΝΤ1 και ο ενθουσιασμός των πρωταγωνιστών της σειράς δεν κρύβεται!

Όλοι οι παλιοί γνώριμοι συμμετέχουν στην επιστροφή της σειράς, με κάποιους να έχουν αλλάξει πολύ κι από παιδιά να έχουν μεταμορφωθεί σε ενήλικες, ενώ σε κάποιους άλλους φαίνεται πως ο χρόνος δεν έχει αφήσει κανένα σημάδι πάνω τους!

Το iPop.gr συνάντησε τους πρωταγωνιστές του Καφέ της Χαράς στη συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή της σειράς και τους ρώτησε τι θα έλεγαν στον μικρότερο εαυτό τους! Οι απαντήσεις τους θα σε εκπλήξουν!

Οι πρωταγωνιστές του Καφέ της Χαράς στο iPop

Ρένια Λουιζίδου (Χαρά Χάσκα)

Αν μπορούσε να μιλήσει στον εαυτό της 15 χρόνια πριν, η “Χαρά Χάσκα” θα του έλεγε να έχει λιγότερο άγχος και να μην τα παίρνει όλα τόσο σοβαρά!

Λιγότερο άγχος, όλα θα γίνουν και μην τα παίρνεις όλα τόσο βαριά και σοβαρά!

 

Τζόυς Ευείδη (Σταυρούλα)

Η αγαπημένη μας “Σταυρούλα” δηλώνει πως δεν ακούει και πολύ τις συμβουλές είτε είναι δικές της είτε των άλλων και λειτουργεί κυρίως με το ένστικτο!

Ανάθεμα κι αν ήξερα τι μου γινόταν 15 χρόνια πριν… Ανάθεμα κι αν ξέρω τώρα τι μου γίνεται! Γενικά, δεν ακούω πολύ συχνά τις συμβουλές, ούτε τις δικές μου. Λειτουργώ περισσότερο με το ένστικτο και 25 και 35 χρόνια πριν, γιατί τόσα χρόνια έχω στη δουλειά!

 

Πάρης Σκαρτσολιάς (Μάνος Πώποτας)

Ο “Μανωλάκης” που πλέον έχει γίνει ολόκληρος άντρας λέει πως θα έλεγε στον εαυτό του 15 χρόνια πριν να πιστεύει στον εαυτό του και να κάνει αυτό που έχει επιλέξει όσο πιο επαγγελματικά μπορεί.

Nα μορφώνεσαι, να πιστεύεις στον εαυτό σου και να προσπαθείς να το κάνεις όσο πιο επαγγελματικά γίνεται. Να σπουδάσεις, να σκέφτεσαι να διαβάζεις

 

Έφη Ρασσιά (Βάλια Χάσκα)

Η “Βάλια” θα ήταν σύντομη και ξεκάθαρη στη συμβουλή της στον μικρότερο εαυτό της:

Όταν εσύ κάνεις σχέδια, ο Θεός εκείνος γελάει!

 

Χάρης Γρηγορόπουλος (Τρελαντώνης)

Ο αγαπημένος μας “Τρελαντώνης” θα ήθελε να πει στον εαυτό του να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να αγαπάει περισσότερο τον εαυτό του.

Αγαπητέ μου Χάρη θα σε συμβούλευα να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να τον αγαπάς περισσότερο και να χαίρεσαι τα πράγματα που σου συμβαίνουν

 

Φωτεινή Ντεμίρη (Κανέλα)- Βασίλης Χαλακατεβάκης (Λευτέρης Πουλόπουλος)

H “Κανέλα” και ο “Λευτέρης” συνεχίζουν να ψήνουν κάθε πρωί φρέσκο ψωμί, αλλά έκαναν ένα διάλειμμα για χάρη μας κι απάντησαν στο τι θα έλεγαν στον εαυτό τους 15 χρόνια πριν!

Φωτεινή Ντεμίρη:

Θα έλεγα στον εαυτό μου να ακούει τη φωνή της λογικής και να είναι πιο αποφασιστική

Βασίλης Χαλακατεβάκης:

Από τότε είχα πει στον εαυτό μου να είναι συνεργάσιμος, φιλικός και να μην έχω άγχος

 

Χριστίνα Τσάφου (Χάιδω Πολυμενέα)

Η Χάιδω θα έλεγε στον εαυτό της να είναι ψύχραιμη και συγκεντρωμένη σ’ αυτό που κάνει, αν και είμαστε σίγουροι πως ήταν και είναι 100% αφοσιωμένη σ’ αυτό που κάνει!

Θα συμβούλευα τον εαυτό μου να είναι ψύχραιμος, προσγειωμένος και συγκεντρωμένος

 

Δημήτρης Μαχαίρας (Διονύσης)

Ο “Διονυσάκης” πλέον έχει μεγαλώσει κι έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό του. Γι’ αυτό θα έλεγε στον εαυτό του να είχε ξεκινήσει από νωρίτερα ψυχοθεραπεία ώστε να είναι πιο ήρεμος.

Πριν από 15 χρόνια, θα ξεκινούσα την ψυχοθεραπεία και θα ήμουν πιο ήρεμος από ποτέ!

Δες ακόμα:

Το “Καφέ της Χαράς” άνοιξε κι εμείς κάναμε ποδαρικό!