Ο Vibrator είναι ο τύπος που κυκλοφορεί στους δρόμους και σε κάνει να κοκκινίζεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί να τον έχεις πετύχει τυχαία στο δρόμο ενώ περπατάς στο Μοναστηράκι. Μπορεί να τον έχεις πετύχει στη σχολή σου ή μπορεί να εύχεσαι να τον πετύχεις. Ποιος είναι ο Vibrator; Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα super viral videos στο YouTube που μας κάνουν παρέα τα βράδια και γελάμε;

Αν τον έχεις πετύχει στο δρόμο, τότε θα έχεις απαντήσει στις περίεργες ερωτήσεις του. Αν δεν τον έχεις πετύχει, εύχεσαι να τον πετύχεις. Ποιος είναι ο Vibrator;

Είναι Youtuber, ετοιμόλογος και έξυπνος. Αυτήν την αίσθηση μας άφησε ο Νίκος, ο γνωστός σε όλους Vibrator. Μότο του; Ηδονίσου! Φιλοσοφία στη ζωή; Go with the flow!

Καλά κατάλαβες! Το iPop.gr επικοινώνησε με τον Vibrator και πήρε το αίμα του πίσω για όλους εσάς. Διάβασε την απολαυστική συνέντευξη και θα καταλάβεις!

 1. Πώς νιώθεις που οι περισσότεροι σε γνωρίζουν ως Vibrator και όχι σαν Νίκο;
 2. Πολύ καλά, μια χαρά, ωραία. Όσοι πρέπει να με γνωρίζουν ως Νίκο με γνωρίζουν, οι υπόλοιποι που με γνωρίζουν ως Vibrator με ξέρουν ως Vibrator. Είναι ωραία η αίσθηση όταν σε αναγνωρίζουν στον δρόμο γιατί οι περισσότεροι δείχνουν την αγάπη τους, τον θαυμασμό τους, λένε πολύ ωραία σχόλια, ότι διασκεδάζουν, περνούν ωραία, ξεχνιούνται.
 3. Ηδονίσου…Ήταν μια έμπνευση της στιγμής;
 4. Είναι ένα μότο. Το περιεχόμενο είναι ένα περιεχόμενο ηδονής άρα όταν το βλέπεις πρέπει να ηδονιστείς, άρα ηδονίσου!

 1. Έχεις κάποιο αγαπημένο video, κάποιο που να ξεχωρίζεις από τα άλλα;
 2. Είναι όλα σαν παιδιά μου (γέλια). Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, όλα μου αρέσουν για διαφορετικούς λόγους. Και όταν τα φτιάχνω, τα φτιάχνω με την ίδια όρεξη.
 3. Τι γίνεται όταν κλείνουν οι κάμερες;
 4. Θέλει μια «Α» προετοιμασία πριν γίνει το γύρισμα, αλλά θέλει μεγαλύτερη προετοιμασία μετά που θα κάνεις το μοντάζ, το οποίο παίρνει πολλές ώρες. Το γύρισμα θα πάρει το λιγότερο 1,5 ώρα και το λιγότερο που θα πάρει το μοντάζ είναι 6-7 ώρες.
 5. Η πιο κάφρικη απάντηση που σου έχουν δώσει και δεν πρόκειται να ξεχάσεις;
 6. Είναι δυο. Μια κοπέλα είπε ότι ο βιασμός είναι ωραίος… Και μια ακόμη απάντηση -από ενα βίντεο που θα ανέβει εν καιρώ- που μια κοπέλα ενώ ήταν ερωτήσεις γνώσεων, ήθελε σεξουαλικές και ήθελε να τη ρωτήσω ποιες είναι οι αγαπημένες της στάσεις; Ρωτάω…και μου λέει στα 4 κι ας είναι και 14. Κι εκεί έμεινα λίγο. Αναπάντεχες!

 1. Έχει αντιδράσει ακραία κάποιος από τον κόσμο;
 2. Όχι, στις ερωτήσεις είναι εμφανής η κάμερα, οπότε οι περισσότεροι επιδιώκουν να έρθουν -και έρχονται- από μόνοι τους.
 3. Πόσο κάφρο θεωρείς τον εαυτό σου από το 0-10;
 4. Όχι, εντάξει…Θα έλεγα 4 προς 5!

Όταν ο Vibrator απάντησε σε μερικές απ’ τις δικές του ερωτήσεις…

 1. Τώρα θα απαντήσεις και σε μερικές ερωτήσεις δικές σου…Ισχύουν οι φήμες για τις Πατρινές;
 2. Δεν νομίζω να ισχύουν. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά αλλά δεν νομίζω να ισχύουν.
 3. Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχεις κάνει σεξ;
 4. Το σπίτι μου. Είναι διπλής ανάγνωσης, οπότε…όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
 5. Θα έκανες αλλαγή φύλου;
 6. Όχι, δεν θα έκανα, είμαι μια χαρά.
 7. Τελικά γιατί τα donuts έχουν τρύπα στη μέση;
 8. Από ότι έμαθα έχουν τρύπα για να ψήνονται ομοιόμορφα!

 1. Πώς νιώθεις που τόσες γυναίκες έρχονται και σε φιλάνε;
 2. Ε μια χαρά! Ποιος θα έλεγε όχι; Το χειρότερο πράγμα που μου έχει τύχει στη ζωή…γυναίκες και λεφτά (γέλια). Πολύ ωραίο είναι! Κάνω πράγματα που μου αρέσουν και δεν φέρνουν και σε δύσκολη θέση ούτε τον άλλον, ούτε εμένα.
 3. Σου έχει τύχει να σου αρέσει μια κοπέλα και να διστάσεις να της μιλήσεις;
 4. Όχι, δεν υπάρχει λόγος. Αυτό συμβαίνει μόνο αν βάλεις δεύτερη σκέψη: «Μήπως δεν…». Οπότε δεν πρέπει να βάζεις δεύτερη σκέψη, οπότε δεν μου έχει τύχει. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, πάντα πας ευγενικά και ωραία. Τι έχεις να χάσεις;

 1. Πότε θα δούμε το επόμενο video; Και τι μας επιφυλάσσεις για το επόμενο video;
 2. Κάθε Κυριακή θα ανεβαίνει νέο video! Την επόμενη Κυριακή (σ.σ 23 Σεπτέμβρη) θα ανέβει ένα videο που είχε ανέβει έναν χρόνο πριν ακριβώς και είχε κατέβει μέσα σε 24 ώρες! Και ένα χρόνο τώρα με ρωτάνε  «πότε θα ανέβει και πότε θα ανέβει». Οπότε θα γίνει upload μετά από έναν χρόνο και είναι πολύ kinky αυτό το θέμα!

 1. Το μέλλον του Vibrator productions;
 2. Η φιλοσοφία μου στη ζωή είναι go with the flow. Ποτέ δεν ξέρεις! Μέχρι στιγμής πάει καλά, το γουστάρω και όσο το γουστάρω και το γουστάρει και ο κόσμος θα το συνεχίζω. Μέχρι να μη μου αρέσει. Αυτό που θα ήθελα, που το ξεκίνησα και πέρυσι είναι να πηγαίνω σε άλλα μέρη, σε άλλες πόλεις. Γιατί συνέχεια το ζητάει και ο κόσμος. Οπότε σε πρώτη φάση θα ήθελα να το συνεχίσω. Όπως και να το πηγαίνω εξωτερικό. Αυτό συνδυάζει και άλλη φάση. Και προσωπικά ταξίδια αλλά και vlog, όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα στην κάθε χώρα.

Εσύ είδες το τελευταίο του video; Πάτα play!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved