Ο πολυάσχολος Δημήτρης Αριανούτσος μας «ψάρωσε» για τα καλά!

LIKE US ON FACEBOOK

Χαμογελαστός και πάντα με όρεξη για κουβέντα, ο Δημήτρης Αριανούτσος μας παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αποκαλύπτοντάς μας όσα δεν ξέραμε για τον νέο αυτό ηθοποιό.

Στη συνέντευξη με τον Δημήτρη Αριανούτσο, που παραχώρησε στο iPop.gr, γνωρίσαμε μια άλλη πλευρά του Κάρολου από το «Μην ψαρώνεις» του Ant1, που είναι εξίσου ενδιαφέρουσα με αυτή που βλέπουμε στις οθόνες μας.

Ο Δημήτρης, αφήνοντας για λίγο τα γυρίσματα της σειράς, μας εκμυστηρεύτηκε το επάγγελμα που αγαπάει περισσότερο, μίλησε για τον Θοδωρή Αθερίδη και το νησί στο οποίο μεγάλωσε, την Πάρο, ενώ το καλύτερο το κράτησε για τέλος!

 1. Γιατί και πότε αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική;
 2. Από πάντα ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική, αλλά στο Λύκειο αποφάσισα να ακολουθήσω τη γραφιστική, που μου αρέσει πολύ, καθώς μου αρέσει να σχεδιάζω. Παράλληλα, βέβαια, με τη σχολή αποφάσισα να γραφτώ σε ένα εργαστήρι υποκριτικής και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα πρώτα μου βήματα στον χώρο αυτό. Ο λόγος που πήρα την απόφαση αυτή είναι γιατί μέσα από αυτήν την τέχνη μπορείς να εκφράζεσαι και να δημιουργείς.
 3. Θες να ασχοληθείς και στο μέλλον με την υποκριτική ή θα προτιμήσεις τη γραφιστική;
 4. Και τα δύο είναι επαγγέλματα που μου αρέσουν εξίσου πολύ, αλλά στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με την υποκριτική, γιατί θεωρώ πως είναι ένα πιο ενδιαφέρον επάγγελμα. Σου δίνεται η ευκαιρία να ενσαρκώσεις πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, κάτι που δε θα έκανες στην πραγματική σου ζωή, αλλά και να μπεις στη ψυχοσύνθεση κάποιου άλλου.
 5. Θα επιστρέψεις μόνιμα κάποια στιγμή στο νησί σου, την Πάρο;
 6. Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Πάρο, απλά τη δεδομένη στιγμή της ζωής μου προτιμώ να μείνω στην Αθήνα, γιατί έχω να κάνω πολύ περισσότερα πράγματα. Αν με ρωτάς για το μέλλον, σε μεγαλύτερη ηλικία μπορεί και να το σκεφτόμουν πιο σοβαρά.

συνέντευξη με τον Δημήτρη Αριανούτσο

 1. Αν σου έκαναν τώρα μια πρόταση επαγγελματική, θα προτιμούσες να είναι για ταινία, θέατρο ή για σειρά;
 2. Αν μου έκαναν τώρα μία πρόταση θα προτιμούσα να είναι για θέατρο, γιατί είναι κάτι που έχω να κάνω αρκετό καιρό και είναι διαφορετικό από την τηλεόραση. Τα συναισθήματα που νιώθεις όταν βρίσκεσαι πάνω στη σκηνή είναι μοναδικά, καθώς αλληλεπιδράς άμεσα με το κοινό σου.
 3. Η γραφιστική τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;
 4. Η γραφιστική είναι ένα μέσο με το οποίο μπορείς να εκφράσεις κάτι. Δηλαδή σου δίνεται η δυνατότητα μέσα από αυτά που δημιουργείς, να περνάς μηνύματα. Είναι ένα πολύ δημιουργικό επάγγελμα, αφού μέσα από τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου μπορείς να δημιουργήσεις κάτι που θα τον αντιπροσωπεύει. Μου δόθηκε η ευκαιρία να την αγαπήσω περισσότερο, δουλεύοντας πάνω σε αυτήν και πραγματικά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία.
 5. Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Θοδωρή Αθερίδη;
 6. Η συνεργασία μου με τον Θοδωρή Αθερίδη είναι απίστευτη. Είναι τιμή μου να παίζω δίπλα του, προσπαθώ να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από αυτόν τον άνθρωπο. Είναι πάρα πολύ βοηθητικός με όλους μας και μαθαίνω πολλά από αυτόν, παίζοντας μαζί του. Η ευρηματικότητά του, οι ιδέες που έχει στα γυρίσματα και το χιούμορ του είναι αυτά που σε κερδίζουν.

συνέντευξη με τον Δημήτρη Αριανούτσο

 1. Πώς «έκλεισε» η συμμετοχή σου στη σειρά και ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν έκανες πρώτη φορά γύρισμα με τόσο γνωστούς ηθοποιούς;
 2. Αρχικά πέρασα από οντισιόν μαζί με πολλούς άλλους νέους ηθοποιούς και τελικά με επέλεξαν για τον ρόλο του Κάρολου. Τα συναισθήματά μου όταν έκανα πρώτη φορά γύρισμα με τους υπόλοιπους ηθοποιούς ήταν πάρα πολύ όμορφα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Από την αρχή μας βοηθούσαν πολύ. Την πρώτη φορά είχα άγχος, γιατί ήταν κάτι πολύ καινούργιο για μένα, αλλά με τον καιρό το έχω συνηθίσει και είναι πιο εύκολο.
 3. Έχει υπάρξει κάποια άβολη στιγμή από τα γυρίσματα;
 4. Δεν υπήρξε ποτέ κάποια άβολη στιγμή στα γυρίσματα. Υπήρξαν μόνο κάποιες στιγμές αμηχανίας στην αρχή, καθώς δε γνωριζόμουν καλά με όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς, αλλά με τον καιρό γνωριστήκαμε και η συνεργασία είναι άψογη.

συνέντευξη με τον Δημήτρη Αριανούτσο

 1. Προσαρμόστηκες δύσκολα σ’ αυτή τη δουλειά; Υπήρξε κάποια δυσκολία;
 2. Δε θα έλεγα πως προσαρμόστηκα δύσκολα. Ναι μεν ήταν κάτι καινούργιο, αλλά προσπάθησα κι εγώ από την πλευρά μου να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να βγει ένα καλό αποτέλεσμα.
 3. Πώς αισθάνεσαι που είσαι ξαφνικά πιο αναγνωρίσιμος;
 4. Από τη στιγμή που αποφάσισα να συμμετέχω σε μία τηλεοπτική σειρά ήταν λογικό και επόμενο. Στην αρχή ήταν λίγο περίεργο αλλά έχω αρχίσει και το συνηθίζω. Άλλωστε, ο κόσμος μου λέει ενθαρρυντικά σχόλια για τη σειρά και αυτό είναι πολύ όμορφο, γιατί μου δίνει κίνητρο να προσπαθώ περισσότερο για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
 5. Πες μας δύο λόγια για τον ρόλο σου.
 6. Ο Κάρολος είναι ένας έφηβος στα 17-18 του χρόνια. Είναι ευαίσθητος, γιατί έχασε τη μαμά του, όταν ήταν πολύ μικρός. Είναι ένας κλασικός έφηβος, που βαριέται εύκολα και του αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια. Επίσης, ζωγραφίζει, έχει χιούμορ και μεγάλη καρδιά. Μου άρεσε αυτός ο ρόλος από την πρώτη στιγμή που διάβασα το σενάριο, γιατί είναι λίγο διαφορετικός σε σχέση με μένα. Βέβαια, όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι έχουμε όλο και περισσότερα κοινά στοιχεία. Στην πραγματικότητα εγώ είμαι 23 ετών, οπότε έπρεπε να θυμηθώ πώς ήμουν στα 17. Είναι λίγο περίεργο να πρέπει να προσαρμοστείς σε μια ηλικία που έχεις περάσει και να είσαι και διαφορετικός.
 7. Έχεις κάποιες άλλες καλλιτεχνικές ανησυχίες; Έχουμε ακούσει ότι τραγουδάς και γράφεις τραγούδια. Ισχύει;
 8. Ναι, ισχύει. Τώρα κάνω τα πρώτα μου βήματα. Έχω γράψει ένα τραγούδι, τους στίχους και τη μουσική, που σκέφτομαι να κυκλοφορήσω σύντομα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό. Έπαιζα πιάνο από 8 χρονών, μου άρεσε πολύ και να τραγουδάω, οπότε κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο μου τραγούδι. Έχει προέλθει από προσωπικά μου βιώματα και τη δεδομένη στιγμή που το έγραψα, ταυτιζόμουν πολύ με τους στίχους. Περιμένω να μου πείτε και τις εντυπώσεις σας όταν βγει!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved