Η νέα πλατφόρμα που κάνει την εύρεση εργασίας πιο εύκολη από ποτέ!

LIKE US ON FACEBOOK

Σε μια εποχή που η ανεργία στην Ελλάδα εξακολουθεί να είναι σε τρομακτικά υψηλά επίπεδα (20,6% σύμφωνα με τα στοιχεία του Αυγούστου) και όλο και περισσότεροι νέοι ψάχνουν για δουλειά, η εύρεση εργασίας δεν είναι εύκολη υπόθεση… Χιλιάδες επιχειρήσεις αναζητούν το κατάλληλο άτομο για την κατάλληλη θέση, ενώ χιλιάδες άτομα βγαίνουν στην αγορά εργασίας ψάχνοντας ένα μια δουλειά με βάση τις σπουδές και τις δεξιότητές τους. Η επαφή, όμως, μεταξύ επιχειρήσεων και υποψήφιων εργαζόμενων δεν είναι πάντα εύκολη!

Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το douleuw.gr, η νέα πλατφόρμα που κάνει την εύρεση εργασίας πιο εύκολη από ποτέ, ενώ επικεντρώνεται στον τουριστικό κλάδο.

Ο Βασίλης και ο Γιάννης Παπούλιας, τα δύο αδέρφια και συνεργάτες που μας βάζουν σε κάθε μεγάλο event στην Ελλάδα με τα βραχιολάκια Fresh Lime, τώρα μας βρίσκουν και δουλειά, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη και τη διαδικασία εύρεσης εργασίας πιο απλή!

 1. Η ώρα των συστάσεων: Τι είναι το douleuw.gr και σε ποιους απευθύνεται;
 2. Το douleuw.gr είναι μια νέα εύχρηστη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας. Και απευθύνεται σε όλους. Εκτός από πλατφόρμα δημοσίευσης των προσφερόμενων κενών θέσεων εργασίας, αποτελεί παράλληλα ένα εργαλείο διαχείρισης αγγελιών και αιτήσεων μέσω των ειδικά διαμορφωμένων φίλτρων. Έτσι μέσα από το  λογισμικό που έχουμε αναπτύξει δίνουμε την δυνατότητα στον επιχειρηματία να επιλέξει τα κατάλληλα φίλτρα που θα ήθελε να έχει ο ιδανικός συνεργάτης του. Από την πλευρά του ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συντάξει το βιογραφικό του χωρίς να ξοδέψει άπειρες ώρες στο διαδίκτυο μέχρι να καταλήξει πώς συντάσσεται ένα πετυχημένο βιογραφικό.
 1. Πώς αποφασίσατε να δραστηριοποιηθείτε στον τουριστικό κλάδο;
 2. Αν και η ομάδα μας απαρτίζεται από διαφορετικές ειδικότητες, στην απόφαση ποια αγορά χρειάζεται ένα εργαλείο, όπως το douleuw.gr, ήμασταν όλοι σύμφωνοι ότι ο τουριστικός κλάδος αυτή την στιγμή είναι σε ραγδαία ανάπτυξη και η εφαρμογή μας έχει θέση εκεί.
 3. Με ποιο κριτήριο επιλέξατε το douleuw.gr να είναι εστιασμένο σ’ αυτή την κατεύθυνση;
 4. Έχουμε την τύχη να δραστηριοποιούμαστε ήδη στο κομμάτι του τουρισμού οπότε εκτός από τα στατιστικά στοιχεία που μας επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη του συγκεκριμένου κλάδου, έχουμε και την εμπειρία να το διακρίνουμε και δια ζώσης.
 1. Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα; Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος;
 2. Ας κάνουμε ένα απλό αλλά χαρακτηριστικό παράδειγμα. Μια ξενοδοχειακή μονάδα χρειάζεται έναν υποψήφιο για την θέση της reception αλλά βασικό χαρακτηριστικό της θέσης είναι η χρήση(γνώση) της Ρώσικης Γλώσσα. Στο doueluw.gr υπάρχουν φίλτρα ώστε να μπορείς ν’ αναζητήσεις το προσωπικό που θέλεις με συγκεκριμένα στοιχεία. Τοποθετώντας το βασικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένη αναζήτησης, την Ρώσικη γλώσσα, αυτόματα η αναζήτηση σου προσαρμόζεται στις ανάγκες της θέσης. Εκτός από τον χρόνο που γλιτώνεις για μια τόσο εξειδικευμένη αναζήτηση, η επιλογή σου προσαρμόζεται ποσοστιαία στις ανάγκες σου, ξέροντας ποσό κοντά βρίσκεσαι στον στόχο σου.
 3. Γιατί να επιλέξει κανείς το douleuw.gr κι όχι κάποια άλλη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας; Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά;
 4. Το σημαντικό για εμάς είναι να υπάρχει δουλειά και όχι από ποιο κανάλι θα την βρει ο υποψήφιος. Για αυτό επιλέξαμε το ρήμα «δουλεύω» για την πρόταση μας. Θέλουμε ενέργεια και από τις 2 πλευρές. Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολύ περισσότερες διαθέσιμες θέσεις εργασίας σ’ όλη την Ελλάδα παρά στην Αθήνα και πιστέψτε μας οι υποψήφιοι το έχουν καταλάβει αυτό. Ξέρεις, πρέπει να βρεις μια δουλειά για αρχή και μετά να κάνεις καριέρα!
 1. Ποια είναι η μέχρι στιγμής ανταπόκριση του κόσμου; Σας έχουν δείξει εμπιστοσύνη επιχειρήσεις;
 2. Είμαστε παραπάνω από ικανοποιημένοι. Οι υποψήφιοι έχουν αγκαλιάσει την πλατφόρμας μας τοποθετώντας τα βιογραφικά τους στην βάση μας και από την άλλη όταν ξεκινάς τον δρόμο σου και βρίσκονται όμιλοι όπως η TUI να σε εμπιστεύονται, τότε οι συνθήκες είναι ιδανικές.
 3. Συμμετείχατε στην έκθεση Xenia 2017. Τι γεύση σας άφησε αυτή η εμπειρία; Μείνατε ικανοποιημένοι απ’ την προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου να γνωρίσει το douleuw.gr;
 4. Η έκθεση μας έδωσε την δυνατότητα να έρθουμε σε άμεση επαφή με τους επιχειρηματίες του χώρου και να καταγράψουμε τις ανάγκες τους για την ερχόμενη σεζόν. Όσο και αν ακουστεί περίεργο, το περσινό καλοκαίρι δεν υπήρχε αρκετό προσωπικό σε top προορισμούς της χώρας μας για να καλύψει τις ανάγκες που είχαν δημιουργηθεί. Πιστεύουμε ότι το douleuw.gr θα γίνει το μέσο για να έρθουν σε επαφή οι δυο πλευρές και να δημιουργηθεί ένα ρεύμα αποκέντρωσης στον χώρο εργασίας.
 1. Βλέπουμε ότι παρά την κρίση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ο τουριστικός κλάδος εξακολουθεί ν’ αναπτύσσεται. Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;
 2. Η τουριστική βιομηχανία αυτή την στιγμή κάνει σωστές επιλογές ως προς την στρατηγική της και αυτό φαίνεται από τα record προσέλευσης που καταρρίπτονται κάθε χρόνο. Κάποιες φορές είναι οι συνθήκες που το επιτρέπουν άλλες φορές είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις που κάνουν την διαφορά και άλλες φορές είναι και τα 2 μαζί που κάτι τέτοιο συμβαίνει αυτή την στιγμή στην χώρα μας.
 3. Με το δεδομένο ότι η πλατφόρμα εξακολουθεί ν’ αναπτύσσεται, τι άλλο να περιμένουμε να δούμε στο άμεσο μέλλον;
 4. Τo douleuw.gr αναπτύσσεται κάθε μέρα κάνοντας το περιβάλλον του πιο φιλικό προς τον χρήστη καθημερινά. Και σύντομα θα αναπτύξει νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά για τους χρηστές. Θα σας κρατάμε ενήμερους.
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved