Μια συζήτηση με την Αλεξάνδρα Ούστα και θα καταλάβεις γιατί είναι επιτυχημένη!

LIKE US ON FACEBOOK

Η Αλεξάνδρα Ούστα είναι το κορίτσι που μιλά μέσα από τα έργα της. Την έχουμε απολαύσει ουκ ολίγες φορές στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση και δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις το ταλέντο της. Η συνέντευξη με την Αλεξάνδρα Ούστα για όλα αυτά που θέλεις να μάθεις.

Η Αλεξάνδρα Ούστα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Νυφικό Πεντοζάλι» που αν δεν την έχεις δει, πρέπει να τη δεις γιατί συμμετέχεις κι εσύ ενεργά σε αυτή. Το υποκριτικό της ταλέντο το αναγνωρίζουν όλοι. Μότο της στη ζωή; “Τα πάντα ρει”! Η συνέντευξη με την Αλεξάνδρα Ούστα στο iPop.gr θα σε γεμίσει με μια αισιοδοξία.

Γιατί αυτό το κορίτσι είναι αισιόδοξο, αγαπά τη ζωή τόσο όσο αγαπά και τον σκύλο της! Δες παρακάτω όσα είπε στο iPop.gr!

 1. «Νυφικό Πεντοζάλι»: Τι γίνεται σ’ αυτόν τον γάμο στην Κρήτη;
 2. Είμαστε στο “Νησί”, μόλις τελείωσε ο γάμος και οι χαιρετούρες στην εκκλησία και “οι καλεσμένοι” είχαν ήδη φύγει για το γλέντι. Η νύφη, εγώ δηλαδή, ανακαλύπτω πως κάποιος σκότωσε τον σύζυγό μου και φτάνοντας στο μέρος όπου γίνεται το γαμήλιο γλέντι, με τη βοήθεια της οικογένειάς μου και το ιδιαίτερο ταπεραμέντο της αλλά και τη βοήθεια των “καλεσμένων”, προσπαθούμε να βρούμε τον δολοφόνο, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό.
 3. Πώς το κοινό έρχεται σε άμεση επαφή με τους ηθοποιούς; Πώς συμμετέχει για να βρει τον δολοφόνο;
 4. Αφού τελειώσει η μισάωρη παράσταση που έχουμε ετοιμάσει για να “συστήσουμε” στο κοινό τον κόσμο του νησιού μας, όλοι οι ηθοποιοί ένας-ένας περνάμε ως χαρακτήρες από όλα τα τραπέζια, προκειμένου να μας κάνουν ερωτήσεις και να οδηγηθούν στο τέλος στη λύση των γρίφων για να βρεθεί ο δολοφόνος…
 5. Τι γεύση αφήνει η παράσταση στο κοινό;
 6. Ο στόχος μας είναι να έρθει ο κόσμος και να παίξει, να γελάσει και γενικά να περάσει ένα ευχάριστο και διαφορετικό δίωρο. Τα γέλια τους είναι η δική μας ανταμοιβή και είναι πολλά σε κάθε παράσταση. Άρα καταλήγω πως, μάλλον, καλή είναι η γεύση που αφήνει..
 7. Και τελικά πόση ανάγκη έχει ο κόσμος την καλή κωμωδία στις μέρες μας;
 8. Ανάγκη πιστεύω πως υπάρχει πάντα για κωμωδία. Αυτό που προσφέρει η δική μας παράσταση-παιχνίδι, είναι ότι δίνει την ευκαιρία στο κοινό να συμμετέχει ενεργά και με έναν εναλλακτικό τρόπο.
 9. Θέατρο ή τηλεόραση;
 10. Ανάλογα με το τι χρειάζομαι και τι έχω να προσφέρω κάθε φορά. Και θέατρο και τηλεόραση και άλλα πολλά…
 11. Τι είναι αυτό που σας λείπει απ’ την τηλεόραση και τις παραγωγές που γίνονται σήμερα;
 12. Αυτό που μου λείπει από την τηλεόραση είναι εμπνευσμένες και φρέσκιες ιδέες είτε για σειρές, είτε για άλλες εκπομπές. Απ’ τις παραγωγές αυτό που λείπει είναι τα χρήματα για να έχουν αισθητικά και καλλιτεχνικά σωστά αποτελέσματα.

 1. Συνδυάζονται τελικά καριέρα και προσωπική ζωή;
 2. Μέχρι αυτή τη στιγμή η ιστορία μου δείχνει ότι συνδυάζονται μια χαρά, καλή θέληση να υπάρχει!
 3. Τρία πράγματα που χαρακτηρίζουν την Αλεξάνδρα Ούστα;
 4. Αγαπώ με τρέλα και πάθος τους ανθρώπους μου αλλά και το σκυλάκι μου τη Ζεν, μου αρέσει να μαθαίνω και αγαπώ τη ζωή.

View this post on Instagram

Φαση afternoon…

A post shared by Alexandra Ousta (@alexandraousta) on

 1. Μότο στη ζωή σας;
 2. “Τα πάντα ρει”.
 3. Τι άλλο θα δούμε από την Αλεξάνδρα Ούστα στο μέλλον;
 4. Μόνο το μέλλον ξέρει, εγώ μόνο θέλω!

Θέλεις πληροφορίες για την παράσταση; Σίγουρα θέλεις!

Εσύ μπορείς να βρεις τον δολοφόνο σε αυτήν την επική παράσταση;
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved