Φισφή, Ρούμπο και Μακαλιά τι κάνετε στο iPop;

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί να μη συμφωνούμε σε πολλά και να μην γελάμε όλοι με τα ίδια αστεία. Αλλά συμφωνούμε σε ένα πράγμα: Ο Λάμπρος Φισφής, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι οι καλύτεροι κωμικοί στην Ελλάδα.

Είτε τους έχεις παρακολουθήσει στο θέατρο, είτε βλέπεις φανατικά τα βιντεάκια τους, ένα είναι το σίγουρο: Oι καλύτεροι κωμικοί στην Ελλάδα σ’ έχουν κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου! Έχουν περάσει το stand up comedy σε άλλο επίπεδο, είναι αυθόρμητοι, είναι δημιουργικοί και σίγουρα χαρισματικοί! Είναι φίλοι σου!

Όταν θέλεις λίγο να γελάσει το χειλάκι σου βρε παιδί μου, ξέρεις ποιος θα φροντίσει γι΄αυτό. Ακόμη και διαβάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησαν στο iPop.gr, θα σκάσεις ένα χαμόγελο και δεν θα βαρεθείς στιγμή!

 1. Κ.Τ.Σ: Κάθε πότε σας απολαμβάνουμε; Και πώς μπορούμε να γίνουμε μέρος του κοινού; (Όπου ΚΤΣ είναι το Κάψε Το Σενάριο)
 2. Λ.Φ.:Τα επεισόδια είναι κάθε Πέμπτη. Ανεβαίνουν στο κανάλι μου στο youtube και κάθε 4ο επεισόδιο είναι live. Για να έρθει κάποιος μπορεί να το κάνει κερδίζοντας πρόσκληση από το facebook page του whats up, μέσα από τις σελίδες μας στο Instagram ή δίνοντας 1.0000.0000 ευρώ.
  Ζ.Ρ.:
  Κάθε Πέμπτη στο κανάλι του Λάμπρου στο Υoutube. Οι θέσεις δίνονται με προσκλήσεις που κληρώνουμε οι 3 μας μέσω των social media μας.
  Δ.Μ.: 
  Κάθε Πέμπτη «ανεβαίνουμε» στη σκηνή του YouTube μέσα από το κανάλι του Λάμπρου Φισφή. Κοινό μπορείτε να γίνεται είτε ζωντανά αν κερδίσετε κάποια από τις ελάχιστες προσκλήσεις που δίνουμε είτε ανά πάσα στιγμή απλά βλέποντας το video μας και να αυξήσετε και τα views.
 3. Πόσο ρόλο παίζει η χημεία που έχετε μεταξύ σας με αυτό που βλέπουμε στη σκηνή;
 4. Λ.Φ.: Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Μετά από πολλά χρόνια έχουμε βρει ένα κώδικα επικοινωνίας που σχεδόν ο ένας ξέρει ανά πάσα στιγμή τι σκέφτεται ο άλλος.
  Ζ.Ρ.:
  Πρωταρχικό ρόλο. Ο κωμικός αυτοσχεδιασμός είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να κληθεί να εκτελέσει ένας ηθοποιός και αν δεν υπάρχει χημεία και επικοινωνία, δεν μπορεί να λειτουργήσει.
  Δ.Μ.: 
  Απόλυτα δεσμευτικό χαρακτήρα. Η χημεία είναι που μπορεί να δημιουργήσει κάτι τέτοιο αλλά και να το συντηρήσει. Θέλει κόπο ωστόσο για να φτιαχτεί αλλά και δουλειά για να μη χαθεί. Όπως όλες οι σχέσεις…
 1. Ποιος είναι ο πιο κάφρος από τους τρεις;
 2. Λ.Φ.:Ανάλογα την καφρίλα. Γιατί και η καφρίλα έχει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Αρχικά με μια πρώτη ματιά θα έλεγες ο Ζήσης αλλά και ο Δημήτρης έχει κάποιες στιγμές που σε ξαφνιάζει. Στο θέμα της συναναστροφής με το κοινό εγώ έχω την πιο κάφρικη αγάπη.
  Ζ.Ρ.: 
  Επειδή θα πούνε εμένα, λέω ξεκάθαρα τον Δημήτρη!
  Δ.Μ.: 
  Ο καθένας γίνεται κάφρος στον δικό του τομέα. Φυσικά ο καθένας θα αφαιρέσει τον εαυτό του. Ο Λάμπρος γίνεται κάφρος στη σχέση του με το κοινό ενώ ο Ζήσης με τον εαυτό του και όλα τα άλλα…!
 3. Το χιούμορ έχει όρια;
 4. Λ.Φ.: Τεράστια ερώτηση που θέλει 2-3 πτυχιακές για να απαντηθεί. Η σύντομη απάντηση είναι ότι για κάθε αστείο υπάρχει κάπου ένα κοινό να γελάσει. Αλλά ταυτόχρονα η κωμωδία δεν είναι μια υπερδύναμη. Δεν μπορείς να λες ότι θες με το πρόσχημα ότι κάνεις κωμωδία. Θα έλεγα ότι τα όρια της κωμωδίας του καθενός είναι και τα όρια που έχει γενικά στη ζωή του ο καθένας.
  Ζ.Ρ.: 
  Ναι! Απεχθάνομαι όσους κρύβουν πίσω από αυτή την λέξη (χιούμορ) την ανάγκη τους για επίκριση και αρνητισμό. Στον βωμό της αποκαλούμενης σάτιρας, πολλοί σήμερα απλά βγάζουν χολή. Φαινόμενο πολύ διαδεδομένο στο internet.
  Δ.Μ.: 
  Ναι, φτάνει μέχρι την Αλεξάνδρας στο θέατρο Ζίνα. Μετά καίγεται.  Αν δεις κάποιους να το χρησιμοποιούν για να κρυφτούν πίσω από το λάθος τους, τότε σίγουρα δεν είμαστε εμείς.
 1. Ποιο είναι το αγαπημένο σας «παιχνίδι» από το Κ.Τ.Σ;
 2. Λ.Φ.: Για εμένα είναι το παίξτο σοβαρός. Ένα παιχνίδι που πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή σκηνή και κάθε φορά που κάνουμε το κοινό να γελάει φεύγουμε από τη σκηνή. Μου αρέσει γιατί πατάει ακριβώς σε αυτή τη λεπτή γραμμή που υπάρχει ανάμεσα στο δράμα και την κωμωδία.
  Ζ.Ρ.: 
  In the mix, Αλλαγή, Μυρίζει τραγούδι.
  Δ.Μ.:  
  Το «Πρώτο Φιλί». Όπου σηκώνουμε κάθε βράδυ ένα διαφορετικό ζευγάρι από το κοινό και προσπαθούμε να αναπαραστήσουμε την πορεία τους μέχρι εκείνη τη στιγμή του πρώτου φιλιού. Μοναδικό…
 3. Τι κάνει ένα αστείο πετυχημένο;
 4. Λ.Φ.:  Άλλες 3 πτυχιακές. Πολλά πράγματα μπορούν να κάνουν ένα αστείο να πετύχει. Η έκπληξη. Η αλήθεια. Ο πόνος. Για εμένα ένα από τα πιο σημαντικά είναι η ταύτιση. Να λες πράγματα που ενδιαφέρουν το κοινό.
  Ζ.Ρ.: 
  Το εύρος του κοινού που θα αγγίξει.
  Δ.Μ.:
  Ο κωμικός, η στιγμή, το κοινό, ο ρυθμός, η τύχη, το αναπάντεχο, η εμπειρία, η δουλειά, και συνεχίζεται ο κατάλογος χωρίς τέλος.
 5. Πώς διαχειρίζεστε celebrity καλεσμένους που μπορεί να μην το έχουν;
 6. Λ.Φ: Βάζουμε τους καλεσμένους να κάνουν πράγματα που ξέρουμε ότι θα πάνε καλά. Δηλαδή πράγματα στα οποία «το έχουν». Στόχος πάντα είναι να περάσουν καλά ώστε να περάσει και το κοινό καλά. Ποτέ δεν θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση.
  Ζ.Ρ.: 
  Τους κόβουμε στο μοντάζ. Πλάκα κάνω. Δεν τους καλούμε καν. Πλάκα κάνω. Βάζουμε τα κεφάλια τους πάνω σε cgi σώματα που το έχουν. Δεν κάνω πλάκα.
  Δ.Μ.: 
  Πρώτον, δεν τους καλούμε αν δεν το έχουν. Αν συμβεί αυτό, τους κόβουμε στο μοντάζ. Αν δεν μπορούμε να τους κόψουμε και εκεί, θολώνουμε το πρόσωπο τους ή κάνουμε σπικάζ από πάνω ώστε να ακούγεται κάτι αστείο. Επίσης, τι είναι celebrity;

Πώς περιγράφει ο ένας τον άλλον;

Περιγράψτε με 3 λέξεις τον Λάμπρο Φισφή.

Ζ.Ρ.: Καλύτερος Batman έβερ!

Δ.Μ.: Αρχηγός, ευφυής, αστείος.

Περιγράψτε με 3 λέξεις τον Δημήτρη Μακαλιά.

Λ.Φ.: Εργαλείο, θετικός, σωστός.

Ζ.Ρ.: Αδιανόητες μιμήσεις προφορών!

Περιγράψτε με 3 λέξεις τον Ζήση Ρούμπο.

Λ.Φ.: Κωμικός, παιδί, υπερβολικός.

Δ.Μ.: Χείμαρρος, ασφαλής, ανατρεπτικός.

Ζ.Ρ.: Μία μεγάλη αγκαλιά

Συμπληρώστε τη φράση!

#Όταν είμαι στο μπάνιο σκέφτομαι….

Λ.Φ.: Στο μπάνιο έτσι γενικά; Στο ντους; Όταν ξυρίζομαι; Στη λεκάνη; Πρέπει να γίνει πιο σαφής η ερώτηση. Να ξέρουμε για τι σκέψεις να μιλήσουμε.

Ζ.Ρ.: … να μην γλιστρήσω.

Δ.Μ.: Tι θα μπορούσε να σε αφορά μια τέτοια απάντηση.

#Χειρότερη ατάκα που έχω πει ποτέ σε κοπέλα…

Λ.Φ.:  Δεν νομίζω ότι ποτέ είπα ατάκα σε κοπέλα. Εδώ με το ζόρι τους μιλούσα. Σιγά μην είχα την αυτοπεποίθηση να πετάξω και ατάκα.

Ζ.Ρ.: Σε πειράζει να πληρώσεις εσύ; Απλά να πάρω κάτι και για τον κολλητό μου, μισό…

Δ.Μ.: Δεν την έχω πει ακόμα. Και τώρα πια είναι μάλλον αργά. Δε θα την πω ποτέ.

#Σεξ ή φαγητό (και γιατί)…

Λ.Φ.: Ύπνος. Μετά από φαγητό ή σεξ δεν με νοιάζει.

Ζ.Ρ.: Φαγητό γιατί χωρίς μπαταρίες το αρκουδάκι δεν χορεύει.

Δ.Μ.: Το κομμάτι του φαγητού είναι κάτι αρκετά προσωπικό και δε θα ήθελα να το συζητήσω.

#Σπυροπούλου ή Αραβανή σαν παρουσιάστρια (και γιατί)….

Λ.Φ.: Δεν τις έχω παρακολουθήσει. Οπότε δεν ξέρω. Πάντως μια φορά που πήγα για συνέντευξη στην Σπυροπούλου πέρασα ωραία. Η Αραβανή δεν με έχει καλέσει. Γιατί ξηγιέσαι έτσι Αραβανή;

Ζ.Ρ.: Ειλικρινά δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάμε.

Δ.Μ.: Εντάξει, πιάνεις δύο μύθους της ελληνικής παρουσίασης και κάνεις σύγκριση. Δημοσιογραφικό ατόπημα.  Θα τολμήσω να πω την Σπυραβανή πάντως.

#Το πιο άβολο που μου έχει συμβεί πάνω στην σκηνή είναι…

Λ.Φ.:  Να παίζω για 10 λεπτά με το φερμουάρ ανοιχτό.

Ζ.Ρ.: Nα ξεχάσω να βγω στη σκηνή.

Δ.Μ.: Να αποχωρήσω και να αφήσω άδειο αυτόν τον ιερό χώρο της σκηνής, λόγω σπαστικού γέλιου. Ιερό και σπαστικό σε συνδυασμό. Η τέχνη βρίσκει τη διάσταση της.

#Αν συναντούσα τον Αλέξη Τσίπρα θα του έλεγα…

Λ.Φ.:  Δεν ξέρω. Λογικά θα μιλούσαμε για τα παιδιά μας. Αυτό είναι το μόνο μας κοινό. Και γενικά οι γονείς λατρεύουν να μιλάνε για το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα τώρα που είναι γονείς.

Ζ.Ρ.: Γιο! Πού’σαι μεγάλε Καταστροφέα!

Δ.Μ.: Ότι δεν θα ήθελα να τον συναντούσα ούτε από τύχη.

#Είμαι αστείος γιατί…

Λ.Φ.:  Eλάτε στο θέατρο και θα δείτε.

Ζ.Ρ.: Είμαι αληθινός!

Δ.Μ.: Όχι και τέτοια ερώτηση θεέ μου. Είπα εγώ ποτέ ότι είμαι αστείος; Το είπα;!

#Θέλω να κλάψω όταν….

Λ.Φ.:  Ψάχνω για 20 λεπτά να βρω θέση στο κέντρο και βλέπω μηχανάκι παρκαρισμένο σαν αμάξι.

Ζ.Ρ.: Με ρωτάνε για ποιόν λόγο είμαι αστείος.

Δ.Μ.: Βρω έναν ώμο που έχει φτιαχτεί για να κλαίει κανείς

#Ο κόμπος στη σακούλα του ντελιβερά μοιάζει με…

Λ.Φ.: Γόρδιο δεσμό που τελικά απλά κόβεις σε 3 δευτερόλεπτα. First world problems.

Ζ.Ρ.: Τον αφαλό μου.

Δ.Μ.: Κόμπο στη σακούλα του ντελιβερά. Δε με έχει απασχολήσει ποτέ αυτός ο κόμπος και δεν το βρίσκω ποτέ τόσο αστείο όσο οι άλλοι δύο συνάδελφοι μου…

#Το πιο παράνομο πράγμα που έχω κάνει…

Λ.Φ.: Σοβαρά τώρα; Έχει απαντήσει ποτέ κανείς σε κάτι τέτοιο; Όλη η συνέντευξη φτιάχτηκε για να με βάλετε φυλακή;

Ζ.Ρ.: Χα, χα…καλό.

Δ.Μ.: Δε θα το μοιραστώ μαζί σου. Θα έχανε όλη του  τη μαγεία. Και εγώ ζω γι’ αυτή.

#Μπουρνούζι ή πετσέτα (και γιατί)…

Λ.Φ.: Πετσέτα προφανώς. Σε σπίτι μένουμε όχι σε ξενοδοχείο.

Ζ.Ρ.: Πετσέτα γιατί δεν είμαι στα Ατίθασα Νιάτα.

Δ.Μ.: Αλήθεια τώρα; Θα βγω με το μπουρνούζι και θα κυκλοφορώ στο σπίτι έτσι; Για ποιον παρανοϊκό λόγο;

Info!

Φισφής, Ρούμπος και Μακαλιάς στο TAILOR MADE COMEDY!
Ετοιμαστείτε για την πιο αστεία βραδιά της ζωής σας!
Αν όχι για την πιο αστεία, σίγουρα, για την πιο βραδιά!

Πού: Θέατρο Ζίνα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74, τηλ.: 210 6424414
Πότε: Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00
Διάρκεια: 100 λεπτά
Εισιτήρια: 13 και 16 ευρώ
Προπώληση: Viva και στο ταμείο του θεάτρου
Κλείστε τα εισιτήριά σας

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved