Στο QuizBeat μπαίνεις, παίζεις και κερδίζεις μετρητά!

LIKE US ON FACEBOOK

Αν έχεις κόλλημα με τα παιχνίδια στο κινητό, βρήκαμε ένα νέο ελληνικό παιχνίδι, όπου μπαίνεις, παίζεις και κερδίζεις μετρητά! Το όνομα αυτού; QuizBeat!

Το QuizBeat δημιουργήθηκε από άτομα που ανήκαν στην ομάδα που ξεκίνησε το Quizdom και είναι το νέο live τηλεπαιχνίδι στο κινητό, στο οποίο οι χρήστες απαντούν 12 ερωτήσεις και κερδίζουν μετρητά.

Το Quizbeat είναι ουσιαστικά ένα τηλεπαιχνίδι στο κινητό, το οποίο έχει προγραμματισμένα επεισόδια. Αν αναρωτιέσαι, όμως, πώς ακριβώς θα παίξεις και θα φτάσεις στο ν’ αναδειχθείς νικητής, ο Νικόλας Δελής, ένας εκ των ιδρυτών του QuizBeat, είναι εδώ και σου λύνει όλες τις απορίες!

 1. Πώς ξεκίνησε η ιδέα για το QuizBeat;
 2. Η ομάδα μας αποτελείται από μέλη της ομάδας της επιτυχίας του Quizdom. Το QuizBeat είναι ένα project που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό απ’ την Αμερική κι εκείνη την εποχή εγώ έψαχνα να βρω κάποια ιδέα, η οποία θα συνδύαζε και κάποιο καλό σκοπό. Η ιδέα είναι πολύ καινούρια, είναι μόνο στην Αμερική και την Ελλάδα, βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή!
 3. Πώς ακριβώς λειτουργεί το QuizBeat; Κατεβάζω το app, ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις μου;
 4. Ο χρήστης κατεβάζει την εφαρμογή και λίγο πριν ξεκινήσει το show δέχεται ένα notification στο κινητό του. Ανοίγει την εφαρμογή κι εμφανίζεται ο παρουσιαστής, ο οποίος ξεκινάει να θέτει ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις ξεκινούν από εύκολες και γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους 10 δευτερόλεπτα για ν’ απαντήσουν σωστά στην κάθε ερώτηση. Σε περίπτωση που απαντήσουν λάθος, μένουν εκτός παιχνιδιού, εκτός αν χρησιμοποιήσουν έξτρα ζωές. Ο χρήστης μπορεί να κερδίσει έξτρα ζωές είτε προσκαλώντας κάποιον φίλο του είτε αγοράζοντας μέσα απ’ το app.
 5. Τα κέρδη απ’ τις ζωές είναι εκείνα που προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό;
 6. Ακριβώς! Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαστε σε συζητήσεις με την Apple σχετικά με τον φιλανθρωπικό σκοπό, επομένως να ενημερώσουμε πως σ’ αυτή τη φάση δεν παρέχεται αυτή η δυνατότητα στους χρήστες iOS. Όμως, σε Android η εφαρμογή λειτουργεί προσφέροντας τα χρήματα απ’ τις έξτρα ζωές για φιλανθρωπικό σκοπό.
 7. Επομένως όλη η διαδικασία είναι live;
 8. Όλοι οι χρήστες που συμμετέχουν απαντούν live εκείνη τη στιγμή κι όποιος καταφέρει ν’ απαντήσει και στις 12 ερωτήσεις σωστά, κερδίζει μέρος απ’ το ποσό, το οποίο δίνεται σε κάθε επεισόδιο.

 1. Κάθε πότε υπάρχει νέο επεισόδιο στο QuizBeat;
 2. Προς το παρόν υπάρχει νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή, όμως, στόχος μας είναι να προσθέσουμε ένα ακόμα επεισόδιο (κάθε Τρίτη) και κάθε Κυριακή ένα θεματικό επεισόδιο.
 3. Μπορείς να μας δώσεις μια γεύση για τις ερωτήσεις που απαντάμε;
 4. Οι πρώτες ερωτήσεις είναι απλές κι εύκολες για να τις απαντήσουν οι χρήστες, όμως, στη συνέχεια αρχίζουν και δυσκολεύουν. Σκοπός μέσα απ’ τις ερωτήσεις είναι να περνάμε και ορισμένα σημαντικά μηνύματα. Για παράδειγμα, προσπαθούμε να μιλήσουμε για επιχειρήσεις που ξεκίνησαν απ’ το 0 και έφτασαν πολύ ψηλά ή έχουμε ερώτηση για την ανακύκλωση και το πώς μπορούμε να την προωθήσουμε καλύτερα.
 5. Υπάρχει σε κάθε επεισόδιο νικητής;
 6. Υπάρχουν επεισόδια όπου μπορεί να μην αναδειχθούν νικητές γιατί οι ερωτήσεις είναι πολύ δύσκολες. Έχουμε λάβει feedback απ’ το κοινό και προσπαθούμε να κάνουμε τις ερωτήσεις λίγο πιο εύκολες ώστε ν’ αναδεικνύονται περισσότεροι νικητές.
 7. Ποια είναι η μέχρι στιγμής ανταπόκριση του κόσμου και πώς φαντάζεσαι το QuizBeat μελλοντικά;
 8. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα είχαμε 4.000 downloads και συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός. Έχουμε λάβει πολύ θετικό feedback απ’ το κοινό και προσπαθούμε διαρκώς να το κάνουμε καλύτερο καθώς πρόκειται για μια νέα τεχνολογία (το streaming σε τόσα άτομα). Έχουμε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να φτάσει το παιχνίδι και σ’ άλλες χώρες, σε native γλώσσες, επομένως αυτός είναι ο επόμενος στόχος μας.

Μπορείς να κατεβάσεις εδώ το QuizBeat για Android και εδώ για iOS.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved