Ό,τι έχει να κάνει με θαλασσινά τα αγαπάμε. Είτε είναι μύδια και γυαλιστερές, είτε γαρίδες αποτελούν πάντα μια αγαπημένη μας επιλογή. Σήμερα φτιάχνουμε ζυμαρικά κοχύλια γεμιστά με θαλασσινά. 

Παρασκευή σήμερα και θα περιποιηθούμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους μας αναλόγως! Σήμερα φτιάχνουμε κοχύλια γεμιστά με θαλασσινά. Ένα πεντανόστιμο πιάτο με εύκολη εκτέλεση.

Γαρίδες και crab sticks δίνουν μοναδική γεύση στα ζυμαρικά σε συνδυασμό με τη μαγιονέζα και τα μπαχαρικά. Θα τη λατρέψεις αυτή τη συνταγή.

Τι θα χρειαστείς;

  • Ζυμαρικά κοχύλια
  • 225 γραμμάρια μαγειρεμένες γαρίδες
  • 225 γραμμάρια crab sticks ή αλλιώς… σουρίμι καβουριού
  • 1/2 φλιτζάνι σέλινο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά άνηθο, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι για γεύση

Πώς θα τη φτιάξεις;

  1. Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Αφήνουμε στην άκρη.
  2. Στο μεταξύ κι αφού έχουμε μαγειρέψει τις γαρίδες μας τις κόβουμε σε κομμάτια.Κάνουμε το ίδιο με τα crab sticks.
  3. Συνδυάζουμε όλα τα υλικά μαζί, ρίχνουμε από πάνω τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε καλά.
  4. Έπειτα, βάζουμε περίπου μια κουταλιά από το μείγμα μας μέσα στα κοχύλια κι από πάνω ρίχνουμε λίγο παραπάνω άνηθο αν χρειάζεται κι αν μας αρέσει.
  5. Το καλύτερο με αυτή τη συνταγή είναι πως είναι ακόμη πιο νόστιμα όταν τρώγονται κρύα ή την επόμενη μέρα. Επομένως, μη διστάσεις να τα καλύψεις, να τα βάλεις στο ψυγείο και να τα απολαύσεις και την επόμενη μέρα!

Διαβάστε επίσης:

Τα θαλασσινά ανεβάζουν την διάθεση σου και σε κάνουν να θυμάσαι καλύτερα

Photo: southyourmouth.com