Υλικά:

  • Ένα πακέτο ταλιατέλες
  • 10 φέτες μπέικον
  • Φρέσκο σπανάκι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Παρμεζάνα
  • Πάπρικα
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνουμε.

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπέικον με το σπανάκι το οποίο έχουμε ψιλοκόψει.

Βάζουμε την πάπρικα στο τηγάνι και στην συνέχεια προσθέτουμε και τις ταλιατέλες.

Ανακατεύουμε καλά, σερβίρουμε και προσθέτουμε την παρμεζάνα σε φλούδες.