Υλικά:

2 φιλέτα κοτόπουλο

1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ι

Λίγο κρασί

2 ντομάτες τριμένες

Ανθότυρο

300 γρ βρασμένες πένες

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κοτόπουλο μικρά κομμάτια και τα σοτάρουμε, μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν πάρει χρώμα, ρίχνουμε το κρεμμύδι και όταν ξανθύνει, ρίχνουμε το κρασί. Όταν εξατμιστεί, ρίχνουμε την ντομάτα και το αφήνουμε να βράσει και να δέσει η σάλτσα. Πριν από το τέλος, ρίχνουμε τα ζυμαρικά μας και λίγο νερό, να δέσει η σάλτσα με τα μακαρόνια. Σερβίρουμε και από πάνω, βάζουμε λίγο τριμένο μανούρι.