Υλικά:
- 1.000 γρ. νιόκι πατάτας
- 100 γρ. βούτυρο
- 2-3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φέτες
- 1/2 φλιτζάνι ρίγανη
- Αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα νιόκι.
- Ζεσταίνουμε σ’ ένα άλλο κατσαρολάκι το βούτυρο και προσθέτουμε αλατοπίπερο και το σκόρδο.
- Σιγοβράζουμε μέχρι το βούτυρο να αρχίσει να γίνεται καφέ.
- Προσθέτουμε την ρίγανη και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό.
- Ρίχνουμε το μείγμα βουτύρου πάνω απ’ τα νιόκι και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε!