Υλικά:

  • Μακαρόνια βίδες
  • Κασέρι
  • Μία ντομάτα
  • Αγγούρι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Ξύσμα από ένα λάιμ

Εκτέλεση:

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις βίδες και τις σουρώνουμε.

Τις βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα και προσθέτουμε εκεί την ντομάτα και το αγγούρι που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.

Ρίχνουμε ελαιόλαδο το ξύσμα από το λάιμ, αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά.

Από πάνω βάζουμε το τριμμένο τυρί.