Υλικά:

  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • μισή κόκκινη πιπεριά
  • 300 γραμ. γκούντα τριμμένη
  • 200 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • 10 φέτες μπέικον
  • 10 φέτες ζαμπόν
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο
  • 1 μεγάλη κρέμα γάλακτος ή δύο μικρές

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό, τις σουρώνουμε. Στη συνέχεια τις βάζουμε στο πυρέξ ή σε ένα ταψάκι

Σε ένα τηγάνι βάζουμε τη μια κουταλιά βούτυρο και όλα τα ψιλοκομμένα υλικά (πιπεριά, μπέικον, ζαμπόν) και τα σωτάρουμε σε σιγανή φωτιά ως ότου να μαραθούν

Τα βάζουμε στο ταψί, ρίχνουμε και τα τυριά κρατώντας λίγο γκούντα για να καλύψουμε το ταψάκι μετά

Τα ανακατεύουμε πολύ καλά, βάζουμε και το υπόλοιπο τυρί από πάνω και ρίχνουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και έτοιμο!