Υλικά

  • 1 πακέτο ταλιατέλες
  • 1 μέτριο μπρόκολο
  • 50 γρ κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
  • 200 γρ τσένταρ
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το μπρόκολο μέχρι να μαλακώσει.

Στο ίδιο νερό που έβρασε το μπρόκολο βράζουμε τις ταλιατέλες.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το αλατοπίπερο και το μπρόκολο και σοτάρετε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και αφήνουμε 1 λεπτό!

Τα σερβίρουμε και γαρνίρουμε με το τσένταρ.