Γιατί τρως τη μπριζόλα σου λάθος; Γιατί δεν την μαγειρεύεις σωστά. Μάλλον! Εμείς βρήκαμε την καλύτερη μαρινάδα για τη μπριζόλα!

Η συγκεκριμένη μαρινάδα για τη μπριζόλα θα την κάνει πιο νόστιμη, πιο juicy και μαλακή! Η συνταγή, όπως και τα υλικά είναι πολύ απλά και η γεύση της θα σε αποζημιώσει. Και θα καταλάβεις γιατί τόσο καιρό τρως τη μπριζόλα σου λάθος!

Τι θα χρειαστείς για τη μαρινάδα για τη μπριζόλα;

  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 1/3 φλιτζάνι λάδι
  • 1/4 σως Worcestershire
  • 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο θυμάρι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι ξύδι
  • 2 μπριζόλες

Πώς θα φτιάξεις τη μαρινάδα για τη μπριζόλα;

Συνταγή

  1. Σε ένα μεσαίο μπολ χτυπάμε μαζί με τη σάλτσα σόγιας, το λάδι, τη σάλτσα Worcestershire, το κρεμμύδι, το μέλι, το φρέσκο κρεμμύδι, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Σε ένα μικρό μπολ, προσθέτουμε το 1/4 φλιτζανιού από τη μαρινάδα της μπριζόλας μαζί με το ξύδι.
  3. Βάζουμε τη μπριζόλα σε ένα ταψί.
  4. Ρίχνουμε τη μαρινάδα από πάνω, καλύπτουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά.
  5. Ανακατεύουμε τη μπριζόλα με την μαρινάδα και περιμένουμε για άλλα 30 λεπτά.
  6. Αφαιρούμε τη μπριζόλα από τη μαρινάδα και στεγνώνουμε με χαρτοπετσέτες για να αφαιρέσουμε την υπερβολική υγρασία από την επιφάνεια.
  7. Στη συνέχεια μαγειρεύουμε τις μπριζόλες όπως επιθυμούμε.
  8. Μόλις μαγειρευτεί την αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά και μετά την κόβουμε.
  9. Από πάνω ρίχνουμε τη μαρινάδα και απολαμβάνουμε!

Εναλλακτικά:

Ζουμερή μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα καλαμποκιού!