Το πιο εύκολο πανάρισμα που “απογειώνει” τη γεύση στο κοτόπουλο!

LIKE US ON FACEBOOK

Θες να φτιάξεις με διαφορετικό τρόπο το κοτόπουλό σου, αλλά χωρίς να κλειστείς κι όλη μέρα στην κουζίνα; Το πανάρισμα στο κοτόπουλο δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις κι ήρθε η ώρα να το τολμήσεις! 

Με αυτό το πανάρισμα το κοτόπουλό σου θα γίνει πολύ πιο νόστιμο απ’ όσο νομίζεις. Και το γεγονός ότι δε θα σου πάρει πολλή ώρα είναι κάτι που θα σε χαροποιήσει, καθώς διαφέρει από τις άλλες συνταγές που απαιτούν να αφήσεις για πολλή ώρα το κοτόπουλο στο ψυγείο. Αυτή τη συνταγή ακόμα και χωρίς πολλά υλικά μπορείς να τη φτιάξεις.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μαγειρέψεις το μπούτι κοτόπουλο και όλα τα υλικά τα έχεις σίγουρα στην κουζίνα σου!

Επίλεξε να κάνεις αυτή τη συνταγή για το κοτόπουλο στο σημερινό σου τραπέζι και δεν θα χάσεις, αφού σίγουρα θα αρέσει σε όλους! Πώς θα φτιάξεις αυτό το εύκολο και νόστιμο πανάρισμα στο κοτόπουλο;

Τι θα χρειαστείς;

  • ¾ φλιτζάνι μαγιονέζα
  • ½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
  • ¾ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο σκόρδο
  • ¾ φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
  • 4 φτερούγες κοτόπουλου
  • Αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Πώς θα φτιάξεις το καλύτερο πανάρισμα στο κοτόπουλο;

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το τυρί παρμεζάνα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Τοποθετούμε την τριμμένη φρυγανιά σ’ ένα ξεχωριστό μπολ.
  4. Βάζουμε το κοτόπουλο στο μείγμα μαγιονέζας και στη συνέχεια σ’ αυτό με την φρυγανιά.
  5. Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε μια λαδόκολλα.
  6. Ψήνουμε για περίπου μισή ώρα, μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα το κοτόπουλό μας.

Διάβασε μια εναλλακτική συνταγή για πανάρισμα με αλεύρι:

Η συνταγή που «πάει» το πανάρισμα σε άλλο… level

Photo: Pexels

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved