Υλικά

  • 750γρ πατάτες
  • Ελαιόλαδο
  • Χονδρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Παρασκευή

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250οC

Κόβουμε τις σε μπαστουνάκια 1 εκατοστού.

Βάζουμε τις πατάτες σ ένα τηγάνι με βραστό νερό για 3 λεπτά και μετά τις στεγνώνουμε καλά

Βάζουμε τι πατάτες σ ένα ταψί, τις ψεκάζουμε με το λάδι και τις ψήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά. Ανά διαστήματα γυρνάμε τις πατάτες για να ψηθούν σωστά από όλες τις πλευρές μέχρι να γίνουν χρυσές και τραγανές.