Υλικά
- 750γρ πατάτες
- Ελαιόλαδο
- Χονδρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Παρασκευή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250οC
Κόβουμε τις σε μπαστουνάκια 1 εκατοστού.
Βάζουμε τις πατάτες σ ένα τηγάνι με βραστό νερό για 3 λεπτά και μετά τις στεγνώνουμε καλά
Βάζουμε τι πατάτες σ ένα ταψί, τις ψεκάζουμε με το λάδι και τις ψήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά. Ανά διαστήματα γυρνάμε τις πατάτες για να ψηθούν σωστά από όλες τις πλευρές μέχρι να γίνουν χρυσές και τραγανές.