Υλικά:

  • 1 πακέτο τορτίγες

Για σάλτσα γουακαμόλε:

  • 2 αβοκάντο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 ντομάτα
  • 1 πιπεριά τσίλι
  • 1/2 χυμό από λαΐμ
  • 1 φύλλο κόλιανδρο φρέσκο
  • αλάτι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις τορτίγιες σε μικρά τρίγωνα. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να γίνουν τραγανά.

Για τη σάλτσα:

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες αφού πρώτα αφαιρέσουμε την φλούδα και τα σποράκια σε μικρά κομμάτια.Κόβουμε τον κόλιανδρο και το τσίλι ψιλοκομμένα.

Καθαρίζουμε το αβοκάντο κόβοντάς το στη μέση και με ένα κουτάλι βγάζουμε τη σάρκα του.

Στην συνέχεια πολτοποιούμε με ένα πιρούνι το αβοκάντο προσθέτουμε το χυμό από το lime και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε και το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.

Σερβίρουμε μαζί με τα nachos και τη σάλτσα γουακαμόλε.