Υλικά:

  • 10 φέτες ψωμί του τοστ
  • 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες και κομμένες

Εκτέλεση:

Ψήνουμε το ψωμί στο φούρνο μέχρι να ροδίσει και το κόβουμε σε κύβους.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και όταν έχει κάψει καλά προσθέτουμε τους κύβους  και τηγανίζουμε για 1 λεπτό

Στη συνέχεια βάζουμε το σκόρδο και τηγανίζουμε για 1 λεπτό.

Αφήστε τα κρουτόν να κρυώσουν και φυλάξτε τα σε ένα αεροστεγές δοχείο.