Υλικά:

  • 1 μικρό πεπόνι
  • 1 πιπεριά τσίλι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κσ τομάτα
  • 2 κγ σάλτσα σόγιας

Εκτέλεση:

Παίρνουμε περίπου 200γρ από τη σάρκα πεπονιού. Την κόβουμε μικρά κυβάκια και την λιώνουμε μ’ ένα πηρούνι.

Ψιλοκόβουμε το τσίλι και το σκόρδο

Ανακατεύουμε τον πελτέ με το σκόρδο, το τσίλι και τη σάλτσα σόγιας.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πουρέ πεπονιού και η σάλτσα μας είναι έτοιμη!

Tip!

1. Η σάλτσα σόγιας είναι εξαιρετικό συνοδευτικό για παϊδάκια ή μπριζόλες.

2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μαρινάδα