Υλικά:

  • Ρόκα
  • Κόκκινο λάχανο
  • 1 Αχλάδι
  • 60 γρ. Μπλε τυρί
  • Ελαιόλαδο
  • Χυμό ενός λεμονιού
  • Αλάτι
  • Ρόδι
  • Καρύδια

Εκτέλεση:

Πλένουμε και κόβουμε καλά τη ρόκα και το λάχανο σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε σε μία μεγάλη σαλατιέρα.

Κόβουμε το αχλάδι σε λεπτές φέτες και το ρίχνουμε και αυτό στη σαλατιέρα μαζί με το μπλε τυρί.

Προσθέτουμε μία χούφτα καρπούς ροδιού και λίγα καρύδια.

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με αυτά την σαλάτα.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.
Επιστροφή στην κατηγορία.