Υλικά

  • 2 νεκταρίνια
  • 1 φλιτζάνι κεράσια χωρίς κουκούτσι
  • 1 μάνγκο
  • 1 αβοκάντο
  • 1 φλιτζάνι ντοματίνια
  • λευκό τυρί μαλακό (τριμμένο ή σε κομμάτια)
  • 3 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι βαλσάμικο
  • Αλάτι και Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τα νεκταρίνια, το μάνγκο, το αβοκάντο, τα κεράσια και τα ντοματίνια και τα τοποθετούμε σ’ ένα μπολ.
  2. Κόβουμε την mozzarella και την βάζουμε στο μπολ.
  3. “Ψεκάζουμε” με ελαιόλαδο και ξίδι και ανακατεύουμε.
  4. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Photo: thekitchensinkblog.com