Υλικά:

  • Καρότα
  • Σελινόριζα
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • Χυμό από δύο λάιμ
  • Αμύγδαλα χωρίς την φλούδα

Εκτέλεση:

Κόβουμε σε φέτες τα καρότα και τα βάζουμε στο τηγάνι να μαραθούν αφού πρώτα έχουμε ρίξει λίγο ελαιόλαδο.

Τρίβουμε την σελινόριζα και την προσθέτουμε και αυτή στο τηγάνι.

Σβήνουμε με τον χυμό από το λάιμ και αλατίζουμε.

Αφήνουμε την  σαλάτα να κρυώσει, ψιλοκόβουμε από πάνω τα αμύγδαλα και σερβίρουμε.