Υλικά:

  • Ρόκα
  • 1 πράσινο μήλο
  • Ελαιόλαδο
  • Μέλι
  • Καρύδια
  • Ξύδι
  • Αλάτι

Εκτέλεση:

Πλένουμε την ρόκα καλά και την στραγγίζουμε.

Σ΄ένα τηγάνι βάζουμε τα καρύδια μαζί με το μέλι και τα αφήνουμε μέχρι να καραμελωθούν.

Βάζουμε την ρόκα σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τα καρύδια.

Κόβουμε το μήλο σε λεπτές λωρίδες και τις βάζουμε και αυτές στη σαλατίερα.

Προσθέτουμε ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι και ανακατεύουμε καλά.

photo:thecozyapron.com