Υλικά:

  • Σπανάκι
  • Φιλέτο φρέσκου σολομού
  • Αλάτι
  • Κουκουνάρια
  • Ένα μάνγκο
  • Χυμό από ένα λάιμ
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Αλατίζουμε και ψήνουμε τον σολομό για γκριλ μέχρι να ροδίσει.

Στην συνέχεια πλένουμε το σπανάκι και το βάζουμε σε μια σαλατιέρα αφού πρώτα το κόψουμε σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι μας.

Βάζουμε πάνω από το σπανάκι το καθαρισμένο μάνγκο σε φέτες και τα κουκουνάρια.

Χτυπάμε το χυμό από το λάιμ μαζί με το ελαιόλαδο και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα την σαλάτα.