Υλικά:

  • 2 φιλέτα μπακαλιάρο κατεψυγμένο
  • 2 αυγά
  • Ένα μεγάλο κρεμμύδι
  • Μπρόκολο
  • Ελιές
  • Μια πιπεριά κόκκινη
  • Μια πιπεριά κίτρινη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Ξεπαγώνουμε τον μπακαλιάρο και τον βράζουμε σε αλατισμένο νερό για περίπου 20 λεπτά.

Τον αφαιρούμε από το νερό και τον βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα.

Τσιγαρίζουμε το μπρόκολο το οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτι και το προσθέτουμε και αυτό στα υπόλοιπα υλικά.

Κόψουμε σε ροδέλες τα λαχανικά μας.

Βράζουμε τα αυγά μέχρι να σφίξουν και αφού τα καθαρίσουμε τα κόβουμε στην μέση.

Ρίχνουμε αλάτι και ελαιόλαδο στην σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.