Υλικά:

  • Αγκινάρες
  • 2-3 καρότα
  • Φύλλα μάραθου
  • 2-3 πατάτες
  • Φρέσκο κρεμμυδάκι
  • Άνιθος
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 1 κουτάλι της σούπας μουστάρδα
  • Αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις αγκινάρες, τα καρότα και τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.

Αφήνουμε να κρυώσουν και προσθέτουμε το άνιθο, το μάραθο και το κρεμμυδάκι.

Φτιάχνουμε το ντρέσινγκ με το λάδι, το χυμό από λεμόνι, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο.

Περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ.