Υλικά:

  • 1 αβοκάντο
  • Σουρίμι καβουριού
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 2 κσ γιαούρτι
  • 1 κγ μαγιονέζα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε στα δύο το αβοκάντο και αφαιρούμε αρκετό από τον καρπό του.

Σ΄ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το ψιλοκομμένο αβοκάντο.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει καλά και το σουρίμι.

Αλατίζουμε, ρίχνουμε πιπέρι και αφού βάλουμε το γιαούρτι και τη μαγιονέζα, ανακατεύουμε καλά.

Γεμίζουμε το αβοκάντο με το μείγμα που φτιάξαμε και σερβίρουμε.

photo:fortheloveofcooking.net